(Foto: Anthon Unger)

Irina Olsen

Irina V. Olsen er en dansk blogger, influencer og realitystjerne.

Fakta

NavnIrina Olsen
Fødselsdag2. maj 1987
Partner
Morten 'Faustix' Olsen
BørnAllessia Maria Olsen
Kendt fraThe Olsens, Beauty Bosserne
Divaer i Junglen, Mig og min mor
Fristet

Irina V. Olsen (født 2. maj 1987) er en dansk blogger, influencer og realitystjerne.

Privat

Irina er født og opvokset i Ukraine, indtil hun sammen med sin familie flyttede til Danmark i en alder af 10 år. Som barn var Irina kunstskøjteløber på eliteniveau.

I september 2019 blev Irina Olsen gift med DJ’en Faustix, Morten Brangstrup Olsen. Sammen har de datteren Allessia Maria Olsen (født 23. marts 2015).

Hun er storesøster til influenceren Victoria Babenko, som også er personlig assistent for Irina.

TV-programmer

Irina Olsen blev kendt i Danmark, da hun for første gang optrådte i medierne i realityprogrammet ‘Fristet’ i 2011. Siden har hun medvirket i en række realityprogrammer.

I 2012 medvirkede hun i første sæson af ‘Divaer i junglen’, hvor hun vandt 100.000kr.

I 2014 medvirkede hun i sæson 5 af ‘Mig og min mor’ på TV3. I 2017 var Irina med i dokumentarserien ‘En diva vender hjem’ på DR3, hvor hun tog tilbage til Ukraine med sin mor.

I 2018 medvirkede hun i programserien ‘Influencers’ på YouSee-kanalen.

I 2019 vendte hun tilbage til reality med deltagelse i serien ‘Beauty bosserne’ på Kanal 4.

Siden starten af 2020 har Irina været aktuel i programmet ‘The Olsens’. I ‘The Olsens’ følger vi Irina Olsens og Faustixs liv.

Karriere

Irina Olsen har stor succes på de sociale medier, dels på hendes blog “Irina the Diva”, og dels på Instagram, hvor hun pr. 2020 har over 222.000 følgere. Irina Olsen har gennem sociale medier gjort skønhedsprodukter og -rutiner til sit brand og sin forretning.

I december 2018 lancerede Irina Olsen sit eget makeup brand – Irina The Diva makeup. Makeupserien bestod i første omgang af en multifunktionel palette og en vandfast mascara, som Irina kaldte #GlamGoalsPalette og #GlamGoalsMascara.

Mandag d. 17. august 2020 lancerede Irina Olsen sin helt egen webshop med en udvidet produktserie med læbestift, eyeliner, serum og meget mere.