Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe

Der er mange fordele i at have en partner, der selv har prøvet at være med i et tv-program.

Anders Cortsen fra dette års 'Robinson Ekspedition' er gift og har datteren Vega på tre år med den tidligere reality-deltager Rikke Lysholt kendt fra 'Paradise Hotel' sæson 3, hvor Rikke Gøransson også deltog. Ud over datteren Vega, så har Anders bonusbørnene Tobias på 13 og Villads på 10 år, som Rikke har fra et tidligere forhold.

At have en hustru, der har været igennem tv-møllen, har for Anders været en stor fordel.

LÆS OGSÅ: UHH: Tidligere reality-hunks med i ‘Robinson’

- Jeg har helt sikkert kunne bruge hende rigtig meget. Især også efter jeg er kommet hjem, hvor jeg har skulle bearbejde alle de her ting. Det at hun har været med i et program og ved hvordan og hvorledes, det har gjort det meget nemmere, fortæller Anders, der også har snakket en masse ting igennem med Rikke inden ekspeditionen.

Billede af Rikke i 'Paradise Hotel'. Artiklen fortsætter under billedet. 

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

- 'Robinson' er jo bare et andet format end 'Paradise', men alligevel var der mange ting, som hun kunne hjælpe med og give mig en forståelse af, fortæller Anders og fortæller om et af de råd, han ikke kunne leve op til.

- Hun havde blandt andet sagt, at jeg skulle slappe lidt af og prøve at træde lidt tilbage og ikke være så meget på, men se det lidt an, fortæller Anders, der fra dag ét fyldte meget på øen, hvilket man også hører flere af deltagerne nævne i programmet.

LÆS OGSÅ: IKKE HØRT PÅ TV: Derfor skulle Max hjem

Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Lisa ude af 'Robinson': Jeg forstår det ikke

Selvom Anders ikke fulgte ovenstående råd, så er der andre råd, der har sat sig hos ham.

- Hun har også sagt, at det er okay at trække vejret ti sekunder, hvis man bliver spurgt om noget, for man er presset. Det er jo noget, der går ud til halvdelen af Danmark, så det gør ikke noget, at man har tænkt sig om og ikke bare siger det første, der falder en ind, når man er presset. Det har jeg til gengæld lyttet til og har tænkt over, fortæller Anders, der har været sammen med Rikke i syv år og været gift i tre af dem.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor har ‘Robinson’-Ralf forbinding på

Artiklen fortsætter under videoen. 

Ud over at få en masse råd fra sin hustru, så deler Anders og Rikke også oplevelsen af at have været i isolation, hvilket for Anders var den værste oplevelse.

- Da hun skulle afsted blev de også sat i isolation, hvor de skulle være sig selv og ikke måtte tale med andre. Det med at være isoleret er en kæmpe prøvelse for mig. Jeg elsker at være blandt folk og elsker at snakke med alle mulige folk, fortæller Anders, der var isoleret i fem dage, inden han kom ud på øen, hvilket også var for at sikre, at ingen havde Corona med sig.

Følg Anders i 'Robinson Ekspeditionen' hver mandag kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.

LÆS OGSÅ: Ninos kunne ikke stole på Svensson: Jeg blev ked af det