Trækker sig efter skarp kritik

Efter skarp kritik har Türker nu selv valgt at trække sig som nomineret til 'Årets mandlige realitydeltager'.

Det skabte en del debat, da Türker Alici blev nomineret som 'Årets mandlige realitydeltager' til Reality Awards for sin fremtrædende karakter i 'Paradise Hotel' 2020.

LÆS OGSÅ: Det skal Linses nye hund hedde

Debatten blev særligt vakt til live, da 'Paradise'-deltageren Sarah Dohn kritiserede nomineringen ved at minde om, at Türker blev smidt direkte ud af programmet for at have tyret en flaske i hovedet på hende - en episode, som det svenske medie Hänt også har genoptaget til diskussion om behandlingen af kvindelige realitydeltagere.

- Jeg mener, at det er et forkert signal at sende, at han er nomineret som den bedste mandelige realitydeltager for et program, hvor han er blevet smidt ud for vold mod en kvinde, slog Sarah fast.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-Asta skal i isolation juleaften

Reality Awards genovervejer nomineringen

Holdet bag Reality Awards begrundede i går søndag i et Facebook-opslag, hvorfor de havde valgt at nominere Türker "i den tro, at episoden ikke havde nogen vægt", fordi Türker ikke er dømt for vold mod Sarah, samt fordi Sarah tidligere selv har talt episoden ned, og fordi episoden stadig kan streames.

- Reality Awards har endnu ikke hørt direkte fra Sarah Dohn, men vil nu tage kontakt til hende for at få klarlagt, om hun nu opfatter den omtalte episode som en voldshandling. I lyset af det vil vi tage nomineringen op til fornyet overvejelse, forklarer de.

Herunder kan du se Reality Awards udmelding om, at de genovervejer Türkers nominering

Debatten om nomineringen af Türker Alici til en Reality Award er i de senere dage blevet meget voldsom, og derfor føler... Slået op af RealityawardSøndag den 6. december 2020

LÆS OGSÅ: Christel giver status på singelivet

Türker: Jeg trækker mig

Dog nåede Kit Nielsen og resten af holdet bag Reality Awards ikke at overveje længe, før Türker nu selv trækker sig fra nomineringen. Han forklarer nemlig i en video på Instagram, at selv om han kan tåle meget, så er debatten om hans nominering begyndt at gå udover hans donutkæde Bronuts.

- Når det begynder at gå ud over mit firma, Bronuts, så synes jeg ikke, det er så fedt længere. Fordi jeg føler, at jeg har et ansvar, jeg skal stå ved for mine tre andre partnere, og derfor har jeg besluttet mig for - udelukkende og alene af den grund - at jeg trækker jeg mig fra det her 'Årets bedste mandlige deltager', forklarer Türker.

- Der er mere i verden end bare en pris, hvis man kan sige det på den måde. Jeg har et ansvar, jeg vil stå ved for mine partnere, så derfor har jeg valgt at trække mig.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker

Türker understreger, at han er glad for nomineringen, og at han stadig vil dukke op til prisuddelingsfesten. Han har dog endnu ikke vendt sin udmeldelse med Kit Nielsen og resten af holdet bag Reality Awards. Derfor ved Türker endnu ikke, hvordan det rent praktisk kan lade sig gøre at trække sig som nomineret - hvis det da overhovedet kan lade sig gøre.

- Det er fedt at være nomineret, men det er ikke sjovt længere. Meningen er, at det her show skal være sjovt og fedt. Så gør mig en tjeneste og lad være med at stemme på mig, hvis min stemme-ting ikke bliver fjernet, slår han fast.

- Så undgår vi en kæmpe ragnarok, hvis jeg skulle gå hen og vinde den, forklarer han.

Herunder kan du se Türkers video, hvor han forklarer, at han trækker sig som nomineret til 'Årets bedste mandlige realitydeltager'

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født