Også Medina er med. (Foto: Peter Hauerbach)
Også Medina er med. (Foto: Peter Hauerbach)
42-årige Teitur Lassen er  på toppen over sin hustru, Ingliin Strøm, og parrets søn.
– Min søn, Uni, er blevet tre år, og vi er blevet gift, så jeg er på toppen og alt føles meget levende, sagde færingen, som også karrieremæssigt har nok at lave. (Foto: Bo Nymann)
42-årige Teitur Lassen er på toppen over sin hustru, Ingliin Strøm, og parrets søn. – Min søn, Uni, er blevet tre år, og vi er blevet gift, så jeg er på toppen og alt føles meget levende, sagde færingen, som også karrieremæssigt har nok at lave. (Foto: Bo Nymann)
Jazzsangerinden og popsilden fra succesbandet 'One Two', Cæcilie Nordby, 54, kom direkte fra lufthavnen. – Jeg har aldrig før haft så travlt. Inden for de sidste 36 timer, har jeg spillet tre jobs. Både med min mand, Lars, og med min kvindegruppe, 'Sisters in Jazz'. (Foto: Bo Nymann)
Jazzsangerinden og popsilden fra succesbandet 'One Two', Cæcilie Nordby, 54, kom direkte fra lufthavnen. – Jeg har aldrig før haft så travlt. Inden for de sidste 36 timer, har jeg spillet tre jobs. Både med min mand, Lars, og med min kvindegruppe, 'Sisters in Jazz'. (Foto: Bo Nymann)
Toppen af poppen
Restaurant Silo
Toppen af poppen Restaurant Silo
'Rockshow'-værten Anders Blichfeldt, 55, havde en flot kulør efter to ugers ferie i Tyrkiet.
– Jeg havde lejet en båd og inviteret mine fire børn og deres kærester med på en uges sejltur i det tyrkiske øhav. Det var skønt. (Foto: Bo Nymann)
'Rockshow'-værten Anders Blichfeldt, 55, havde en flot kulør efter to ugers ferie i Tyrkiet. – Jeg havde lejet en båd og inviteret mine fire børn og deres kærester med på en uges sejltur i det tyrkiske øhav. Det var skønt. (Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)
Kwamie Liv, 33, laver ud over sin musik også tegneserier og skriver digte, og kreativiteten gør, at hun er på toppen.
– Jeg har det godt og er tilfreds mit liv. Jeg sover trygt om natten, og jeg er omgivet af familie og venner som elsker mig. (Foto: Bo Nymann)
Kwamie Liv, 33, laver ud over sin musik også tegneserier og skriver digte, og kreativiteten gør, at hun er på toppen. – Jeg har det godt og er tilfreds mit liv. Jeg sover trygt om natten, og jeg er omgivet af familie og venner som elsker mig. (Foto: Bo Nymann)
Carl Emil Pedersen føler sig også på toppen.
– Jeg er glad for at være i mit liv lige nu og er som 28-årig et andet sted end i den mere blå-øjede ungdom. Det er sjovt, at jeg blev født det år, hvor Anders debutterede med Big Fat Snake. (Foto: Bo Nymann)
Carl Emil Pedersen føler sig også på toppen. – Jeg er glad for at være i mit liv lige nu og er som 28-årig et andet sted end i den mere blå-øjede ungdom. Det er sjovt, at jeg blev født det år, hvor Anders debutterede med Big Fat Snake. (Foto: Bo Nymann)

'Toppen af Poppen'-deltager: Det var angstprovokerende

En ny sæson af 'Toppen af Poppen' kommer inden længe på TV 2.

Der var masser af gode grin og spas, da seks af årets syv deltagere i 'Toppen af Poppen' mødtes på toppen af København i restaurant Silo, og Lars 'Chief 1' Pedersen var hurtig til at forevige det med en selfie.

Sammen med 'Rockshow'-vært og tidligere Big Fat Snake-frontmand Anders Blichfeldt, dansk-zambianske Kwamie Liv, jazzsangerinden Cecilie Nordby, den tidligere Ulige Numre-frontmand Carl Emil Pedersen og færøske Teitur Lassen, har Chief One været på musikalsk lejrskole på Kellers Badehotel på Fanø.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Dahl afslører: Helbredt af healer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se øjeblikket, da Chief 1 blev rørt til tårer under 'Nærkontakt'.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født

Hjemme igen var det nærliggende at spørge Chief 1, om han er på toppen af sit liv?

– Man finder først ud af, hvornår man er på toppen, når man har været der. Vi mennesker er gode til at sige: ”Hold kæft, hvor var det sjovt i går”. Vi er dårlige til at sige: ”Hvor er det sjovt lige nu”, fordi vi har så travlt med at tænke over i morgen eller i går, siger den 49-årige musikproducer og sanger Chief 1, der både kunne tilbyde sine musikalske kollegaer sangene fra tiden med rapgruppen Rockers By Choice og nye sange fra sin solokarriere.

LÆS OGSÅ: Stor 80’er-stjerne med i ‘Vild med dans’

– Jeg var momentvis på toppen af mit liv, da vi lavede 'Toppen af Poppen', fordi det var så intenst. Men samtidig var jeg også på bunden af mit liv i de dage, for der var også tidspunkter, hvor jeg havde lyst til at løbe skrigende bort, fordi det var så angstprovokerende.

– Jeg var bange for at have kastet mig over noget, jeg slet ikke kunne overskue. Det var så intenst. En vaskemaskine og tørretumbler af følelser. Det ene øjeblik var jeg lykkelig, det næste var jeg ængstelig, så var jeg stolt, bange og sur. Jeg mærkede ti års livsfølelser på ti dage meget komprimeret og meget intenst. Men hold kæft, det var fedt, siger Lars, der netop nu arbejder på en ny soloudgivelse i eget navn.

'Toppen af Poppen' har premiere på TV 2 og TV 2 Play søndag den 18. august klokken 20:00.

I galleriet over artiklen kan du se de otte deltagere.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne scorer hovedrolle i ny DR-serie