Sofie Linde indrømmer: Det kræver mod fra mig at gå på legepladsen

Den garvede 'X Factor'-vært har det ikke helt godt, når hun sammen med sine to små piger tager en tur på legepladsen.

Sofie Linde har mange gange stillet sig op på en scene for at sige noget, som kræver mod. Det gør hun hver fredag, når 'X Factor' kører, og hun gjorde det i 2019 til Zulu Comedy Galla, hvor hun fortalte historien om den store "tv-kanon", der fik MeToo-bølgen til at rulle.

LÆS OGSÅ: Succestræneren Jesper Jensen indrømmer: Risiko for skilsmisse

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Petra Nagel interviewer Sofie Linde... 

Alligevel kan noget så simpelt som en tur på legepladsen få hende til at føle ubehag.

- Nu er jeg mor, så bare det at gå ind på en legeplads, det kræver relativt meget mod fra mig. Jeg er grundparanoid, når det kommer til mine piger, og bryder mig ikke om, at de overhovedet skal befinde sig i en situation, hvor ting kan være farlige, fortæller den 32-årige tv-vært under et pressemøde for den nye sæson 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard må undvære kæresten: Savner Annette

Hun er gift med Joakim Ingversen, og sammen har parret Trine på 3 år og Søs på snart 1 år.

- Men modsat mig har de en far, der har været rimelig ekstremsportsudøver-agtig i mange år. Og det har min ene datter arvet 100 procent, så at være på legeplads med hende, kræver lidt mod, siger Sofie Linde.

Hun er vært på 'X Factor' sæson 15, der får premiere på TV 2 den 1. januar 2022. Det bliver hendes sjette gang som vært på underholdningsprogrammet og med det er hun den vært, der har flest sæsoner på sit CV.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard må undvære kæresten: Savner Annette