Sofie Linde efter 'X Factor': ALT føles meningsløst

Den 32-årige 'X Factor'-værtinde gik på scenen på en aften, som lå forud for TV 2's overvejelser om, hvorvidt det var på sin plads at sende et underholdningsprogram.

Fredag aften blev Danmarks populære underholdningsprogram 'X Factor' sendt live på TV 2, og for 32-årige Sofie Linde var det den første aften på scenen efter sidste års barsel.

LÆS OGSÅ: Inden live: Derfor tvivlede ‘X Factor’-Mille på sig selv

Premieren stod på, mens kampene i verden fortsatte, efter Rusland natten til torsdag invaderede Ukraine, og flere mennesker har mistet livet.

Derfor kan det føles forkert at stå og have fokus på noget så modsat som et underholdningsprogram. Det fortæller Sofie Linde, der lige som dommere og deltagere, er dybt påvirket af situationen.

Artiklen fortsættes under billedet...

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener løverne på ‘Løvens Hule’

- Alt hvad jeg foretager mig føles meningsløst. Der er jo ikke noget, jeg gør i min hverdag, fra jeg står op om morgenen, til jeg går i seng om aftenen, som giver mening i forhold til det, der sker rundt omkring i verden lige nu, siger hun efter showet.

Sofie Linde havde fredag aften valgt at vise sin støtte til alle dem, der lige nu lider i Ukraine, ved at male deres blå og gule flag på den ene kind.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører stor ændring i ‘X Factor’

TV 2 overvejede aflysning

Det var da også oppe at vende, om det overhovedet var en god idé at sende programmet. Men TV 2 tog en beslutning om, at 'X Factor' skulle fortsætte.

- Det er en tv-tradition, det er for hele familien. Det synes jeg faktisk, er den rigtige beslutning. Men alt, hvad jeg foretager mig i min hverdag lige nu, føles meningsløst, slår den erfarne 'X Factor'-værtinden fast.

Hun tilføjer:

- Jeg kan sætte mig ind i min bil og køre herop, jeg kan putte mine unger, jeg kan give dem et kys på panden, og jeg bekymrer mig ikke om i morgen. Alt det føles jo forkælet, og sådan tror jeg rigtig mange danskere har det lige nu.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother stopper