Sofie Linde afslører hemmelig regel

Efter fredagens liveshow i 'X Factor' fortæller Sofie Linde om en vigtig retningslinje.

Sofie Linde er en af de helt populære Instagramprofiler at følge herhjemme, og især er vi mange, der elsker hendes fredag vs. lørdag-opslag. 666.000 følgere er det til nu blevet til for den 32-årige 'X Factor'-værtinde, og det sociale medie er altså blevet en god forretning. Derfor lægger hun naturligvis meget energi i indholdet på sin profil.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten chokerer: Det er slut

Artiklen fortsættes under billedet, hvor Sofie Linde fortæller om sit forhold til Instagram... 

Men hun har dog en vigtig regel.

- Jeg elsker Instagram. For mig er det et happy place og noget, vi leger. Og det er rent faktisk også gået hen og blevet en indtægtskilde. Så jeg går op i min Instagram. Men jeg har sådan en regel for mig selv om, at jeg ikke må bruge mere end 30 sekunder på et opslag, fortæller hun til HER&NU, der møder hende efter  sidste fredags 'X Factor'-liveshow, hvor temaet netop var sange af kunstnere, som blev opdaget på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Jaffer taler ud om Bolette: Det piner mig

Sofie Linde bruger aldrig tid på at skrive en tekst om eller tage et nyt foto, ligesom hun ikke bruger apps til at redigere sine billeder.

Når hun poster den slags billeder uden filter, handler det mere om selvironi, end det handler om ærlighed og mod.

- Jeg synes, det er sjovt at have dobbelthage eller se skør ud eller træt ud. Og tit bliver man jo det, man selv har behov for. Så når jeg er træt, så har jeg brug for at vise, jeg er træt, i håbet om at der kommer nogle andre imod mig og siger: "Hey, I hear you, sister". Og det er der heldigvis rigtig tit, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Reality-babe fanget i ferieparadis

 
View this post on Instagram
 

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1)