Sarah og Türker snydt: Det er en katastrofe!

Kæresteparret fra 'Paradise Hotel' er i forbindelse med deres husrenovering blevet godt og grundigt snydt. De kalder processen for forfærdelig og en katastrofe, og nu advarer Sarah sine følgere.

Hvis man følger med hos 28-årige Türker Alici og 25-årige Sarah Tiedt, så ved man, at de for tiden er i gang med den helt store husrenovering i Aarhus. I den forbindelse og i og med at de begge er store influencere, gør de af og til brug af at samarbejde med forskellige firmaer. Her er det ikke altid, at samarbejdet forløber helt uproblematisk.

Senest har de kæmpet med et malerfirma, som bestemt ikke levede op til forventningerne, og som slet ikke holdt den aftale, de havde indgået. Blandt andet tog det meget længere tid end lovet at blive færdig med at male husets første sal.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

I dette tilfælde var der dog ikke tale om hverken samarbejde eller reklame, da 'Paradise Hotel'-parret selv havde betalt for malerarbejdet. Dog lyder det til, at malerfirmaet havde den opfattelse, at der var tale om et samarbejde.

Misbrug af billeder

Fordi de var utilfredse, fik Sarah og Türker det resterende maling og gjorde selv arbejdet færdigt. Men desværre skulle det altså vise sig, at den langsommelige proces slet ikke var det største problem. Det åbner 'Paradise'-baben nu op om i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-deltager jubler: Skal være ny TV 2-vært

- Vi er ikke tilfredse med det, der er blevet lavet, og jeg har virkelig skældt ud på det her malerfirma og fortalt, hvordan og hvorledes vi vil have det, og det er bare ikke blevet pænt. Og jeg skulle hele tiden fortælle, at der skulle males mere, og der var ikke malet nok. Katastrofe!, lyder det fra baben.

Med det resultat ønskede Sarah og Türker naturligvis ikke at være med til at reklamere for malerfirmaet ved at deres private billeder skulle lægges ud på firmaets profil. Men det accepterede det pågældende malerfirma ikke.

LÆS OGSÅ: Remee gav 'X Factor'-produktionen et ultimatum

- Alligevel var han inde og tage alle vores private billeder og skrev, at vi var tilfredse kunder. Det har virkelig været en kamp, jeg har virkelig haft revisor og advokat på, som er ind over processen, for det er jo også ulovligt, siger Sarah, der netop går meget op i sit arbejde som influencer, og af hvem og til hvad hendes billeder bruges.

Hun ønsker ikke at oplyse, hvilket malerfirma det drejer sig om, og hvor sagen er endt. Men hun advarer sine følgere om, at hvis der på Instagram florerer billeder fra deres hjem med reklame for maling, så er det en reklame, hun vil stå inde for.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om romance med Teitur