Philip May er klar til at opgive stort job for Lenny

Philip May vil gå langt for sin kammerat Lenny Pihl.

Spasmageren Philip May er i dag for tredje gang kommentator til årets 'Stjerne Boksning' - et stort boksestævne med reality-stjerner afholdt af Geggo og Cengiz kendt fra 'Familien fra Bryggen'.

For andet år i træk afholdes støvnet i Brøndby Hallen for mere end 3500 mennesker, og det streames for endnu flere hjemme i stuerne, hvor Philip skal tage seerne i hånden hele vejen.

- Det er fedt. Det er jo ligesom i en eksklusiv klub, hvor du kommer helt tæt på. Du kan nærmest dufte dem og smage blodet og sveden, der sprøjter. Du har de bedste rækker, og så er det bare sjovt at kunne formidle boksning ud til dem, der ser med, på en lidt sjov måde, forklarer Philip til Realityportalen inden aftenens store show.

LÆS OGSÅ: Mødte hinanden til Reality Awards: I dag er de kærester

Selvom Philip er glad for sit job, er han klar til at sætte jobbet over styr.

- For første gang har jeg tænkt på selv at deltage, fordi Lennys modstandere er begyndt at gå fra ham hver gang. Først var det Teitur Skoubo, der trak sig, og i år var det Patrick Holsøe, der trak sig, fortæller Philip, der har medlidenhed med sin kammerat.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000: Så lidt får Zilas udbetalt

Derfor har Philip skrevet til Lenny.

- Jeg skrev til Lenny, at hvis du kan komme op på 80 kilo, så skal jeg nok komme ned på 80, og så tager vi den, så får han sin kamp, fortæller Philip, der ikke er i tvivl om, hvem der vil vinde.

- Det vil jeg. Der er ingen tvivl, fortæller Philip selvsikkert.

LÆS OGSÅ: Lenny taler ud efter anholdelse: Det er pisse barnligt