'Paradise'-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun

Der er sket noget af en kovending i Vanessas holdning til at have været sammen med Oliver.

Lørdag aften udspillede der sig et drama, da Anna Seneca kastede en drink i hovedet på Vanessa Johannsen, fordi Vanessa havde været sammen med Annas kæreste, Oliver. Søndag morgen postede Vanessa en story på sin Instagram, hvor hun skrev, at hun var ked at, at Annas kæreste ikke er hende tro, og at hun var ked af at have såret Anna ved at være sammen med Oliver, men derudover fralagde hun sig ethvert ansvar.

LÆS OGSÅ: Olivers første ord om utroskab: Måske er det Guds måde at straffe mig

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Vanessa og Anton fortæller om at være med i 'Paradise'

Efterfølgende skrev Vanessa i sin story, at uanset hvor såret Anna var, så er det ikke okay at kaste en drink i hovedet på Vanessa og hendes veninde. Anna fortrød dog ikke, at hun havde kastet drinken, og hun havde ikke mange pæne ord at sige om Vanessa. Egentlig ville Anna gerne have holdt dramaet privat, og hun pegede derfor på, at hun ikke forstod, hvorfor Vanessa skulle udbasunere noget om Annas privatliv.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Den kritik har Vanessa taget til sig, og der er sket noget af en kovending hos den tidligere paradiso, efter hun har haft lidt tid til at tænke over episoden.

- Det var ikke på sin plads, at jeg skulle dele utroskabet med alle. Det skulle de selv have haft muligheden for, hvis de ønskede det. I momentet efter jeg og sågar mine veninder havde fået kastet en drink i hovedet, blev jeg bare arrig og handlede uhensigtsmæssigt. Af samme grund slettede jeg min story indenfor et kvarters tid, men internettet glemmer aldrig. Det her skulle have været en privat sag, fortæller Vanessa.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Det skulle jeg have gjort

Hun fortælforklarer, at hun selv hørte om sin egen ekskærestes utroskab i 'Mit paradisoliv', hvor Anton sad og fortalte, at han havde været sammen med andre piger. Her fik hun ikke tid til at bearbejde tingene, inden andre havde en holdning også, og nu har hun selv sat Anna i samme situation.

- Jeg er oprigtigt ked af, at jeg har frataget Anna, men også Oliver muligheden for at bearbejde det sammen, men også hver for sig. Det havde jeg selv brug for dengang. Siden Anna i sidste uge fik besked om utroskabet, har jeg ikke forsøgt at rette henvendelse til hende. Hun blokerede mig umiddelbart efter, at hun fik det at vide - altså blokerede mig på Instagram. Jeg kunne have rettet henvendelse til hende på Facebook, men det har jeg ikke gjort, endnu, fortæller Vanessa og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

- Jeg ved bare virkelig ikke, hvad jeg skal sige til hende nu, der er intet, som kan gøre det godt igen, og jeg kan heller ikke fortælle hende noget, som ændrer på situationen. Det ændrer dog ikke på, at jeg har haft en måned til at fortælle hende det, og det havde måske i virkeligheden været det rigtige at gøre.

Ville ikke såre Anna

Vanessa fastslår, at hun har dårlig samvittighed over det, hende og Oliver gjorde, men hun understreger, at det ikke var hendes hensigt at såre Anna. Vanessa var så fuld den aften, hvor hun var sammen med Oliver, at fornuften helt havde forladt hende.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sender sin løn til Ukraine

- Jeg får enormt mange hug for det, jeg har gjort, og dem tager jeg også gerne imod. Jeg håber dog alligevel, at fornuften kan skinne en smule igennem folk. Jeg har jo aldrig tænkt, at jeg ville være sammen med Oliver med henblik på at såre Anna. Tanken har aldrig strejfet mig, undskylder hun og fortsætter:

- Det er klart, det giver i virkeligheden sig selv, men op til at det sker, og da det sker, tænker jeg ikke over, at Oliver har en kæreste. Jeg ved ikke, hvordan jeg overhovedet skal kunne udrykke det klart nok, men Anna var aldrig oppe og vende i mit hoved den aften.