ØV! Carsten fra 'Med kniven for struben' er gået konkurs

Thomas Castberg er ked af, at restaurant 'Pakhuset' i Næstved har måttet dreje nøglen om. Kokken havde dog ikke set det gå så galt.

Det virkede unægtelig til, at restaurant-ejeren af 'Karin´s hjemmelavede' skulle være blevet ved sin læst, nemlig VVS-faget, i stedet for at kaste sig ud i driften af et spisehus. Carsten og hans to ansatte kokke havde tydeligvis ikke meget at byde på, og kunderne svigtede da også - med god grund konstaterede værten Thomas Castberg efter at have prøvesmagt stedets menupunkter med et dybt kritisabelt udbytte.

Ved sæsonpremieren på 'Med kniven for struben' havde Castberg fået fem dage til at få sat skik på et tilsyneladende håbløst trekløver og deres restaurant i Næstved. Efter en gennemgang af manglerne tilføjet kæft, trit og retning så lykkedes det med velvilje fra holdet at få sat så meget styr på sagerne, at gæsterne endte med at forlade det smukke pakhus med en ganske fin standard-oplevelse. Desværre holdt Carsten ikke linen ud. Realityportalen har efterfølgende erfaret, at 'Pakhuset' er gået konkurs – uden beskrivelse af de nærmere omstændigheder.

LÆS OGSÅ: Simone og Simon fra 'Luksusfælden': Vi er blevet skilt

- Jeg er ked af, at Carsten ikke klarede den. Det havde jeg dog ikke regnet med. Hvad der præcis er sket, vides ikke, men det er synd, siger Thomas Castberg til Realityportalen efter TV3-programmet i går aftes.

- Første dag var jeg rimeligt opgivende. Der herskede en kombination af dårlig mad, dårlig betjening, ja, alt virkede håbløst, forklarer Thomas Castberg, der har været vært gennem alle tre sæsoner af 'Med kniven for struben', og som siden 2011 har haft dommertjansen i 'Masterchef'.

LÆS OGSÅ: Geggo fylder i dag 30 år: Så meget er der sket gennem årene

- Carsten anede ikke, hvad han lavede. Vi måtte starte ved Adam og Eva. Men det vigtigste var, at de var lydhør overfor kritikken allesammen. Carsten var det sødeste, godmodigste og rareste menneske, men han vidste tydeligvis ikke, hvad han havde gang i, konstaterer Thomas Castberg videre.

- Mange har en drøm om at drive en restaurant, men det er noget af det sværeste at tjene penge på. Der skal investeres mange penge, før man overhovedet kan komme i gang, siger kokken videre.

LÆS OGSÅ: Stor drøm er sat på standby hos 'Årgang 0'-Christian

Thomas Castberg ejer selv restaurant 'Bøf' i København sammen med en partner, og de har med tiden planer om at åbne et par yderligere af slagsen.

- God vin, mad og god betjening. Det er mit motto, siger han, der bor på Amager med tvillingdrengene Bjørn og Svend og kæresten siden 2018, sangerinden Stine Hjelm Jacobsen fra 'The Antonelli Orchestra'.

LÆS OGSÅ: Kom hjem til 'Gift ved første blik'-parret Kathrine og Michael