AFSLØRING! Værtsparret fra 'Med kniven for struben: Vi har solgt

Selvom det lykkedes for Mattias og Benedikte at få sat skik på burgerstedet midt i Aalborg, så har de alligevel afhændet den efter fem år. Og det viste sig at være ganske godt timet.

'Hundeæde' var et af de udtryk, Thomas Castberg kastede op på bordet efter prøvesmagningen af stedets menupunkter. Værtsparret Mattias og Benedikte, der stod bag 'Caféen' i Aalborg, fik ren besked om stedets standard i aftenens program på TV3. Men i løbet af en uge lykkedes det faktisk for trekløveret i skøn forening at få løftet niveauet på menukortet samt indretningen af spisestedet. Og selvom økonomien hang i laser, så begyndte det igen at gå den rigtige vej efter en bedre styring af udgifterne. Parret valgte dog ved årsskiftet alligevel at skille sig af med restauranten.

- Efter fem års ejerskab har det hele tiden været planen at sælge, og vi fik et godt tilbud, afslører 29-årige Mattias til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Nybygger'-par venter deres andet barn: Gør ikke samme fejl igen

I starten ærgrede hans sig over at måtte sige farvel til sit elskede spisested, som han sammen med sin fire år yngre frue havde kæmpet med at få op at køre. Men beslutningen viste sig senere på året ikke at være så ringe endda. I sommeren 2020 var der oprindeligt udsigt til både EM og OL-arrangementer med storskærm og det hele i bymidten. Og det ville have genereret millionomsætning i salg af øl og pølser på et par måneder. Men så kom corona-krisen og de positive udsigter blev lagt i kisten.

- Jeg var ked af at skulle afhænde caféen, men omvendt var det godt timet. Vi slap derfra uden gæld, og den pris, vi forhandlede os frem til, blev netop fornuftig på grund af udsigten til de store sportsbegivenheder og den omsætning, der fulgte med, erkender Mattias, der i stedet har fået sig et nyt job i energiselskabet 'Nordlys', hvor han sælger el-abonnementer, mens hans kone fortsat studerer. Men der hersker ingen tvivl om, at Mattias, der er uddannet inden for hotel- og restaurant, på sigt gerne vil prøve igen.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltager lancerer tøjkollektion: Det er en stor drøm

- Jeg gad godt, men jeg tror ikke, Benedikte er specielt begejstret. Det tiltaler mig at have mit eget sted. Det var oprindeligt servicen ude blandt gæsterne, der var vores udgangspunkt. Maden var sekundær, men nu endte det med at blive en endnu bedre oplevelse for kunderne. De fleste gav udtryk for, at kvaliteten var blevet bedre, siger Mattias, der også ærgrer sig lidt.

- Nu er vi der jo ikke længere til at tage imod den øgede opmærksomhed fra kunderne, der gerne vil smage Castbergs burger efter at have set os i aftenens program, siger Mattias, der stadig har ambitioner i retning af restaurantdrift.

- For mig handler det mest om mødet med kunderne på gulvet. Det, som jeg synes bedst om, er, at bevæge mig blandt gæsterne frem for at stå i køkkenet, siger han.

LÆS OGSÅ: Lene Beier hjælper ensomme, mens hun optager ‘Landmand søger kærlighed’