Oliver Bjerrehuus klar til flere børn

Oliver Bjerrehuus og hans 25-år yngre kæreste, Sofie Amalie Elkjær, er smaskforelskede og klar til at skabe et liv sammen. 

Da parret forleden mødte op til premieren på den nye Marvel-film, 'Eternals', afslørede den tidligere model, Oliver Bjerrehuus, at han var klar til at få flere børn, hvis kæresten Sofie Amalie ønsker det.

- Hvis vi er kærester i lang tid, som alt jo tyder på. Så kan jeg jo ikke bare holde på Sofie og gøre hende barnløs, fordi jeg er en gammel idiot, forklarer Oliver Bjerrehuus.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Oliver Bjerrehuus og Sofie Amalie Elkjær fortæller om fremtidsplaner på den røde løber til premieren på den nye Marvel-film, ‘Eternals’.

Han slår dog fast, at flere børn ikke er noget, som han selv går og drømmer om.

- Jeg har jo allerede fire børn. Jeg kan ikke rigtigt huske alle deres CPR-numre, men jeg kan huske deres fornavne, fortæller han og griner.

LÆS OGSÅ: Nynne har fundet kærligheden igen

Til Olivers held er sofie ikke skruk. Endnu.

- Jeg vil gerne have børn på et tidspunkt, men jeg har ikke travlt, fortæller Sofie, som dog tit bringer børn på banen, når hun har fået et glas vin eller to.

- Når jeg er fuld, vil jeg meget gerne have børn, men så næste dag trækker jeg lidt i land, forklarer Sofie.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel' afslører nye regler: Store ændringer i programmet

Ifølge Oliver, kan han heldigvis sagtens klare en tur mere med bleskift og gråd om natten.

- Jeg er jo så gammel, at jeg alligevel skal op og tisse fire gange om natten, så to gange fra eller til det er ligemeget. Den skal jeg nok klare, fortæller han.

LÆS OGSÅ: TV2-kendis afslører vilde backstage-krav