Oliver Bjerrehus om Gunnvør: Jeg har været en nar

Oliver Bjerrehus er ugens gæst i podcasten ’Skilsmissen’, hvor han blandt andet fortæller om sit forhold til en unavngiven ekskæreste, som han har børn med. Gunnvør Dalsgaard.

Forholdet mellem Oliver Bjerrehus og Gunnvør Dalsgaard har været en turbulent rutsjebane med opture og fatale nedture, og offentligheden har gennem alle årene fulgt med som tilskuer.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra ‘Årgang 20’ fortæller ærligt om sønnens diagnose...

Nu åbner modellen op og fortæller åbent om, hvad han mener, at han selv gjorde galt i forholdet.

- Fra min side endte det i løgne, utroskab og brudte løfter, så jeg kan godt forstå, at hun blev pissesur på mig og utryg, fortæller Oliver Bjerrehuus og forklarer:

- Jeg gjorde det ikke, fordi der ikke var spænding nok. Det var en desperat måde at prøve at være tilstrækkelig på.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-stjerne er nybagt far og syg: Jeg er bekymret

Bruddet med Gunnvør betød at Oliver dengang måtte vinke farvel til drømmen om en kernefamilie med hende og sine tre børn.

- Jeg kan stadig ikke få mit hoved omkring det forhold. Vi har børn, og jeg ville ikke give den tid, vi var sammen, væk for noget. Jeg er ked af, at vi har formået at gøre så meget skade på hinanden. Jeg har virkelig været en nar over for hende

Oliver danner i dag par med 20 år yngre Sofie, og i øjeblikket er de begge aktuelle i programmet ’Mere voksen end Bjerrehus’.

LÆS OGSÅ: WHAT! Oliver og Oscar har knaldet den samme kvinde