Sarah, Ninos og Türker var i den grad klar til at byde de mange gæster, der bestod af venner, familie og forretningspartnere, velkommen til åbningsreceptionen af den nye Bronuts-butik i København (Foto: Anthon Unger)
Sarah, Ninos og Türker var i den grad klar til at byde de mange gæster, der bestod af venner, familie og forretningspartnere, velkommen til åbningsreceptionen af den nye Bronuts-butik i København (Foto: Anthon Unger)

Ny ‘Robinson’-deltager: Türker hjalp mig

Türkers gode kammerat og partner skal være med i 'Robinson'.

Ninos Oraha, der driver donut kæden 'Bronuts' med realitydeltageren Türker Alici, skal være med i den kommende sæson af 'Robinson Ekspeditionen', der for 22. gang bliver vist på TV3 til september.

- Jeg har ønsket at være med i ’Robinson’, lige siden jeg så Türkers deltagelse. Vi så den sammen, og det var det fedeste, selvom han sagde, det var mega hårdt. Så det skulle jeg satme også prøve, fortæller Ninos, der har set ’Robinson’ mange år, men det var Türkers deltagelse, der gav ham blod på tanden til selv at skulle prøve det.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaards mand med i 'Robinson': Lov mig ikke at give op

Türker deltog i 'Robinson' i 2018, hvor han røg ud lige inden finaleafsnittet, og det var derfor en erfaren 'Robinson'-deltager, der hjalp Ninos med at skrive ansøgningen til 'Robinson' i 2020, hvor optagelserne blev aflyst på grund af corona.

- Det var meningen, jeg skulle have været med i 2020, og da det så blev aflyst, troede jeg ikke, det var muligt at komme med, da min kæreste var blevet gravid. Jeg var bange for, at optagelserne kom for tæt på fødslen. Men så blev jeg kontaktet af casteren, der gerne ville have mig med, og så talte jeg med min kæreste om det, og vi blev enige om, at jeg skulle tage afsted, forklarer Ninos til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’ er tilbage: Her er de nye deltagere

Ninos, som har Bronutz sammen med Türker er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)
Ninos, som har Bronutz sammen med Türker er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)

Ninos kæreste Elife var syv måneder henne, da han rejste.

- Inden jeg skal være far, har jeg et behov for at lære mig selv at kende personligt, og det var nu eller aldrig, for jeg ville ikke tage afsted, når min datter først var kommet til verdenen, forklarer Ninos fortsat.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang bekræfter deltagelse i ‘Vild med dans: Det er en barndomsdrøm

Om Ninos klarer den lige så godt som Türker, må tiden vise, men han har i hvert fald fået en del råd med på vejen.

- Türker har givet mig alle mulige gode råd. Mange har for eksempel sagt, at jeg skulle begynde at sulte mig selv hjemmefra, men der har Türker sagt det modsatte, og at jeg bare skal nyde maden inden, og at jeg skal nyde mit ophold. Han har også fortalt, at jeg kommer til at kede mig, og at jeg vil tænke på at give op, men at jeg bare skal holde hovedet koldt og hænge i og have et positivt mindset, forklarer Ninos.

LÆS OGSÅ: 'Robinson' er tilbage med tre kendte ansigter

Se 'Robinson' den 6. september på TV3 og Viaplay.