Naja og Brian forklarer: Derfor gik vi mod det tidligere hold Nord

Der var i den grad drama, da Lukas måtte forlade 'Robinson'.

Der har ikke været det store drama i årets 'Robinson Ekspedition', men det blev der i dag lavet om på, da Lukas Bach mod forventning blev stemt ud af ekspeditionen med et brag.

Det lå ellers i kortene, at det var en fra det tidligere hold Syd, der skulle ud, da det tidligere hold Nord for første gang var i overtal med Mies ekstra stemme i ø-rådet.

LÆS OGSÅ: Ramt af depression efter 'Robinson'

Men både Naja og Brian gik mod deres tidligere holdkammerater og stemte Lukas ud.

- Som jeg nævner i ø-rådet, så stemmer jeg hovedsagelige på Lukas grundet værdige årsager. Jeg nævner også, han har været egoistisk i mod mig. Der er enorm mange ting, som seerne ikke ser på tv, derfor er det nok svært for dem at forstå mit grundlag, forklarer Naja til HER&NU.

Brian er helt enig med Naja og forklarer, at Lukas selv har vendt sig mod sine tidligere holdkammerater, da han var med til at sende Naja på de udstøtes ø.

- Lukas går også hårdnakket mod mig i den her dødskamp uden at blinke med øjnene, han beder mig om at tabe med vilje, for at han kan hjlpe sig selv. Derudover ser vi, at Lukas gør at for at fedte sig ind på hold Syd ved sammenlægningen. Han fedter sig meget ind ved Emil, og ved ørådet ser vi et hold Nord, som er medløbere for at redde deres egen røv, hvor de stemmer deres egen holdkammerat ud (Frederik, red.). Allerede der viser det jo, at jeg ikke kan stole på hold nord, fastslår Brian.

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Stadig sammen med Teitur

Med for at vinde

Naja lægger ikke skjul på, at hun er sin egen lykkesmed i ekspeditionen.

- Som jeg har nævnt fra start af, er det udelukkende et spil for mig. Jeg vil gøre alt for at nå så langt som muligt. Jeg har ét mål, og det er at vinde, fortæller Naja og tilføjer:

- Jeg lagde kortene på bordet, da jeg var på de udstødtes ø med Lukas, og fortalte ordret, at jeg kæmper for mig selv nu. For mig er der intet hold Nord og Syd.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Derudover havde Naja en anden bagtanke med at stemme på Lukas.

- Det er på ingen måder en hemmelighed, at jeg samtidig stemmer på Lukas af taktiske årsager. Jeg har villet have Mie ud siden dag et, og jeg tænker med det samme, at hvis jeg får Lukas ud nu, er der store forhåbninger om, at hun ryger næste gang. På den måde vil jeg overleve længere tid i spillet, forklarer Naja.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Kunne have mistet benet