Du kan købe sangen på Itunes, hvor du også kan høre et bid af det humørfyldte nummer. (Foto: Privat)
Du kan købe sangen på Itunes, hvor du også kan høre et bid af det humørfyldte nummer. (Foto: Privat)

Michellas single går rent ind

Den smukke sangerinde har fået god feedback på sin nye single "Ride On Your Flow" og kan dårligt få armene ned igen.

Det går rigtig godt for Michella for tiden. Den frække pige fyldte 25 år i fredags, hvor hun blev fejret med manér i det indre København. Samme aften gav reality-stjernen sit første nummer på sin nye single "Ride On Your Flow", som allerede hitter på Itunes og Youtube.

- Modtagelsen af min sang har været helt vildt positivt. Folk skriver, at de har sat den på repeat, og at man bliver i rigtig godt humør af den, siger den smukke pige til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Efter knap et døgn lå jeg i top-20 på pop-listen, og efter tre dage var den "dagens hit" på Youtube Danmark, hvilket er rimelig sejt med, når vi ikke har gjort ret meget ud af promoveringen, siger Michella.

Sangen betyder meget

Michella har længe gået og håbet på, at hun en dag kunne få lov at lave musik. Og netop nu, hvor det er sket, er Michella glad for, at sangen er blevet taget godt i mod.

- Det en drøm, der er gået i opfyldelse. Sangen betyder enormt meget for mig, da jeg har skrevet den med mine inderste følelser. Den er skrevet til alle mine fans, familie og venner, der har støttet mig. Jeg kunne ik have gjort det uden dem, forklarer hun.

Den spirrende stjerne har da også haft sine tvivl på, om sangen overhovedet ville falde i danskernes smag.

- Jeg tog en kæmpe chance ved at lave den her form for musik, da det absolut ikke er det, der er oppe lige nu. Især i forhold til "min rap", tog jeg en chance, men det er heldigvis blevet modtaget rigtig godt. Folk elsker det, og jeg elsker folket, så kunne ikke være bedre, griner Michella.

Siger snart farvel til strip

Michella er nu blevet så bidt af sin musik, at hun snart vinker farvel til sit andet job.

- Jeg stopper med at strippe inden længe. Jeg skal lige lave et par sidste shows, og så det slut. Jeg har besluttet at give musikken hundrede procent opmærksomhed, siger hun.

Så hvis du skal nå at se et show med den flotte pige, skal du skynde dig.

Hør et bid af nummeret herunder.

http://www.youtube.com/watch?v=KuI_0NB1--0

Du kan købe hele nummeret her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.