Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)
Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)

Mai Manniche raser over gravid-kommentar - nu tager hun hævn

Smykkedesigneren har besluttet sig for at give igen, når hun modtager en negativ kommentar. Dem har hun det de sidste år modtaget flere og flere af.

Smykkedronningen Mai Manniche har gennem sine efterhånden mange år i rampelyset måtte tage imod lidt af hvert, og det er bestemt ikke altid, at det er søde hilsner, der tikker ind i indbakken på de sociale medier.

Da 36-årige Mai Manniche for få dage siden postede et billede, hvor hun står i bryllupskjole, modtog hun efterfølgende en særlig kommentar, som for hende blev dråben for, hvad hun vil finde sig i. Kommentaren gik på, om smykkedesigneren mon var gravid. Og den kommentar vil nu få konsekvenser for afsenderen, det fortæller Mai.

Realityportalen har været i kontakt med nogle af dem, der har kommenteret på Mais billede. Afsenderne af kommentarene mener ikke, at der har været skrevet noget had i beskederne og kommentarerne.

Men sådan har Mai opfattet det.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche kommenterer på ægteskabsrygter med ‘Robinson’-stjerne

- Min delete-funktion virker rigtig godt, men derudover vil jeg også offentliggøre navnene på alle, der skriver ondskabsfuldt og mobber. Selv dem, der gemmer sig bag andre navne, skal jeg nok finde. Så kan vi se, om deres familie, venner og arbejdsgiver synes, det er så spændende, hvordan de opfører sig over for andre mennesker, skriver hun i et opslag på Instagram.

Jaffer fra Robinson Ekspeditionen er model. Billedet er fra et bryllupshoot på Sophienberg Slot i forbindelse med Mais bryllupskollektion. Det samme billede førte desuden til rygter om, at det var et rigtigt bryllup. Det kunne Mai afvise.
Jaffer fra Robinson Ekspeditionen er model. Billedet er fra et bryllupshoot på Sophienberg Slot i forbindelse med Mais bryllupskollektion. Det samme billede førte desuden til rygter om, at det var et rigtigt bryllup. Det kunne Mai afvise.

LÆS OGSÅ: Dagen før premieren: ‘Paradise’-babe ville ikke være med alligevel

Nogle af de negative kommentarer kommer fra anonyme brugere, der gemmer sig bag en falsk profil, mens andre ikke har noget imod at stå ved den kommentar, de sender afsted.

Til Realityportalen forklarer Mai Manniche, at hun ved at offentliggøre folks navne måske kan få dem til at tænke sig om en ekstra gang, og at hun ønsker, man opfører sig på samme måde på de sociale medier, som man gør i virkeligheden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sólbjørg Skoubo har tabt sig 18 kilo

Flere svinere under coronakrisen

Smykkedesigneren har oplevet, at hun og folk bag andre offentlige profiler de sidste par år har modtaget flere af de grimme kommentarer. Specielt under coronakrisen er der ifølge Mai Manniche sket en stigning. Hun gætter på, at det skyldes, at folk har fået mere tid.

Hun har fået en del respons, siden hun lavede opslaget, hvor hun fortalte, at hun ville offentliggøre det fulde navn på de mennesker, der sendte hende hadbeskeder eller grimme kommentarer.

LÆS OGSÅ: Gravid realitybabe: En svær tid at være alene i

- Jeg har fået rigtig meget opbakning, men selvfølgelig også beskeder fra haters. Dem blokerer jeg, og det er som altid anonyme profiler med mellem 0 og 5 følgere, siger hun til Realityportalen.

Mai Manniche fortæller, at det selvfølgelig er helt i orden at være uenig, men at det at svine et andet menneske til ikke er lig med at være uenig.

- Det er kort og godt mobning, og det skal stoppe, understreger hun.

LÆS OGSÅ: Teitur og Jonass er klar til mere tv