Felix Smith efter farens død: Det ændrede mit liv

Felix Smith har taget drastiske ændringer i sit liv, siden farens død for to år siden.

'Til middag hos' er igen tilbage. Onsdag er Felix Smith, 46, vært for skuespiller Ditte Hansen, tv-vært Christian Grau og influencer Kathrine Diez. Det er første gang, Felix har middagsgæster, siden han blev skilt for to år siden og er flyttet i en lejlighed i Gentofte.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler modtager fornem pris af Felix Smith

Samtalen falder hurtigt på den skønne lejlighed, og hvorfor Felix har valgt lejlighed, når han tidligere boede i hus.

- Det var egentlig et ønske om at få et lidt enklere liv. Min far døde for to år siden under Corona, og det satte bare gang i en lavine af beslutninger, der skulle træffes. Der sker jo noget, når ens forældre dør. Det er først der, man bliver voksen, fortæller Felix i programmet og understreger, at faren ikke døde af Corona.

LÆS OGSÅ: Kendispar viser drømmeboligen frem

Faren blev 68 år, og den forholdsvis unge alder har fået Felix til at revurdere sit eget liv.

- Når ens forældre dør, når de ikke er så gamle, så tror man ikke selv, man bliver gammel, og så får man travlt med at få det ud af livet, man gerne vil have.

i kølvandet på farens død besluttede Felix at stoppe som tv-vært.

- Jeg har altid bare sagt ja uden at tænke over, om det gav mig noget. Det endte med et stort jobskifte, og jeg har ikke lavet tv i to år nu, forklarer Felix.

LÆS OGSÅ: Janni forrådt af tætte veninder: De vil ødelægge mit forhold

Ændringer på vej

Felix Smith har ikke kun besluttet at skifte jobbet ud. I livet prioriterer han anderledes og har derfor blandt andet købt en båd, der skal føre ham på nye eventyr, men derudover sker der i 2023 store ændringer.

- Jeg har kastet mig ud i noget, jeg har haft lyst til at gøre lige så længe, jeg kan huske. Men som jeg aldrig har turde gøre. Til næste år springer jeg ud som racerkører, afslører Felix.

- Jeg har taget et racerlicens. Altså et kørekort, så jeg må køre rigtigt racerløb. Jeg er helt sikkert for gammel til at gøre mig gældende i noget som helst, men jeg er jo ikke for gammel til at gøre det. Jeg er glad og stolt af, jeg tør tage et skridt i en anden retning, fortæller Felix.

Se 'Til Middag hos' mandag til torsdag kl. 19.00 på TV3 og alle afsnittene allerede nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Løvinde afslører: Klar med millioner

Til middag hos 2023 (Foto: Viaplay)
Til middag hos 2023 (Foto: Viaplay)