Michael (Foto: Snowman Productions ApS)
Michael (Foto: Snowman Productions ApS)

Klar i tv-program: 'Gift ved første blik'-deltager vender tilbage

Michael fandt ikke kærligheden i 'Gift ved første blik'. Måske lykkes det i et andet reality-program.

Vi kender Michael Sommer som "Skatter" i 'Gift ved første blik', der blev vist i sensommeren og efteråret sidste år. Her fandt han kærligheden i Christina Arenholdt, og de to valgte at forblive gift ved sæsonens afslutning.

LÆS OGSÅ: Amanda fik adgang til Nicklaes’ nøgler og hjem: Her er, hvad der skete

Dog varede den kort, og derfor gør Michael Sommer endnu et forsøg på et finde sit livs kærlighed i et reality-program, og denne gang er reglerne helt anderledes og mere frie. Fra nu kan hele Danmark nemlig følge ham på skærmen i 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: Så du ‘Ex on the Beach’-Louise løbe ind i vinduet? Hun var ikke den eneste

Inden jeg skulle til Brasilien, var jeg forvirret og utrolig mættet af reality-tv efter min deltagelse i et andet program. Jeg må indrømme, at jeg nok ikke overveje det godt nok, inde jeg sagde ja til 'Ex on the Beach' sæson 4, siger Michael til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles

- Det er med blandede følelse, jeg ser mig selv på skærmen igen. Jeg tror ikke, at jeg følelsesmæssigt var klar til endnu et tv-projekt. Jeg var lige kommet ud af et ('Gift ved første blik', red.), hvor alle følelser var ude på tøjet, uddyber Michael.

Vil finde kærligheden

Han blev kontaktet af en caster, som spurgte, om han var interesseret i at medvirke i programmet, og han valgte at tage til en casting.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Det er rigtig svært lige nu

- Jeg tog chancen og hoppede med. Jeg husker tydeligt, at jeg tænkte, at nu har jeg var været udstillet på tv, så hvorfor ikke, jeg er jo single. Fandt jo ikke kærligheden i 'Gift ved første blik', så måske kunne den findes i Brasilien i et helt andet koncept, fortæller 'Ex on the Beach'-deltageren.

Han har ikke nogle bestemte mål med at være med i reality-programmet, udover at han vil opleve 'Ex on the Beach' og have muligheden for at forelske sig.

LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem

Herunder kan du se Michaels ankomst i 'Ex on the Beach'. Se hele afsnittet på Dplay.