Foto: Henrik Petersen
Foto: Henrik Petersen

HOT NEWS: 'Vild med dans'-babe er gravid

To bliver til tre inden længe hos Claudia Rex og hendes mand.

Claudia og Pelle Emil (Foto: Henrik Petersen)
Claudia og Pelle Emil (Foto: Henrik Petersen)

Lykken var stor hos Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard, da de sidste år blev gift med hinanden. Parret nyder ægteskabet, og tilbage i februar kunne de afsløre, at næste projekt er børn. Det var dog vigtigt for dem, at det kom til at passe med karrieren:

LÆS OGSÅ: Vender Claudia Rex tilbage til ‘Vild med dans’?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Vild med dans’-vinder er tilbage i programmet

- Det er next. Når det passer, for vi har for travlt nu. Karriere først og fremmest, lød det samstemmende fra parret dengang.

Nu viser det sig dog, at projekt baby allerede dengang var en aktualitet. Senere i år bliver to nemlig til tre.

- Jeg er seks måneder henne nu, afslører den tidligere 'Vild med dans'-stjerne til HER&NU på den røde løber til Danish Beauty Awards.

SE BILLEDET: ‘Vild med dans’-stjerne venter barn med kæresten

- Vi holder for os selv lidt endnu, hvad det bliver for et køn. Jeg har det så godt, alt er så godt, fortsætter en glad Claudia.

- Vi vil egentlig ikke fortælle så meget andet lige nu, end at vi venter et barn, og vi glæder os herre, sindssygt meget. Jeg har især ventet rigtig længe på at få lov at råbe det højt, så det er dejligt endelig at komme ud med det, fortæller en glad Pelle Emil og tilføjer:

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Vild med dans’-vært skal skilles

- Det kommer til at passe ret godt med det, jeg har gang i lige nu i forhold til at kunne holde lidt pause, når barnet kommer. Det skal nok gå alt sammen, og om ikke andet har jeg verdens sejeste kone, så det skal nok gå fint.

Claudia Rex var i flere år en del af holdet, når TV 2 sendte ‘Vild med dans’, mens hun også var vært, da TV3 i 2015 sendte realityfloppet ‘Bikini Island’.

Stort tillykke til parret med den glædelige nyhed!

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål