(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Silas Holst skal være far igen

Maggie My skal være storesøster i starten af det nye år.

Den skønne regnbuefamilie, som består af Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Sjødahl Mahnkopf, har fået vokseværk, og inden længe bliver datteren Maggie My storesøster, det afslører de alle tre på Instagram.

- Vores lille familie bliver udvidet i starten af det nye år, og DET glæder vi os til. Maggie får en lillebror. Alt er godt, og vi er meget glade. Resten holder vi for os selv, skriver Silas på Instagram til et scanningsbillede af trioens kommende søn

Louise viste stolt sin smukke mave frem til Claudia Rex 30 års surprice fest i weekenden. (Foto: James Thisted)
Louise viste stolt sin smukke mave frem til Claudia Rex 30 års surprice fest i weekenden. (Foto: James Thisted)

I sine hashtags afslører Silas, at de ikke har yderligere kommentarer. Både Johannes og Louise har lavet stort set den samme opdatering, Louise afslører dog i sin opdatering, at graviditeten går perfekt, og hun har ingen gener.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Stolt Silas Holst fejrer datterens fødselsdag

LÆS OGSÅ: Silas Holst er færdig med 'Vild med dans'

Allerede i anden og sidste sæson af familiens reality-program 'Silas, Johannes og Louise', som blev sendt i foråret, kunne man følge deres ønske om at udvide familien. Her blev Louise gravid igen, men hun mistede desværre barnet i sjette uge.

I starten vidste Johannes og Silas ikke, hvem der var Maggies biologiske far, men forud for projektet med at udvide familien fik de foretaget en test, så nummer to barn skulle have den anden som biologisk far. De har dog ikke ønsket at udtale sig om, hvem der er biologisk far til Maggie og til den kommende lillebror.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Silas Holsts vilde vægttab

LÆS OGSÅ: Louise Mahnkopf: Derfor valgte jeg at få barn med Silas og Johannes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.