HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerner i nyt fælles projekt

Vi får lov til at komme helt tæt på skuespillerne Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing, når de sammen medvirker i et nyt talkshow.

Vi kender og elsker alle de fantastiske personligheder fra Badehotellet, men hvordan er man som skuespiller med til at udforme sådanne karakterer? Hvor meget kommer fra manuskriptforfatterne? Og har man som skuespiller selv noget at skulle have sagt i forhold til rollens udvikling og historie?

Spørgsmålene er mange, og i talkshowet 'Bag om badehotellet' er der endelig mulighed for at få svar.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jens Jacob Tychsen fortæller om rollen som Hr Weyse... 

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet

I talkshowet får publikum ikke bare lov til at komme med bag kulisserne på Danmarks største TV-succes, men de får også får en unik mulighed for at møde menneskerne bag personerne i serien. Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing er dem man kommer tættest på. De medvirker nemlig og deler glædeligt ud af røverhistorier fra vandkanten gennem nu 9 sæsoner.

- Her i 2022 skal jeg ud og lave et talkshow med Amalie. Det glæder jeg mig enormt meget til, fortæller skuespilleren Anne Louise.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jesper Buchs datter afvist som iværksætter

Det hele krydres med billeder, videoklip og lækre sange, der betyder noget for Anne Louise og Amalie, og giver stemningen af et ægte amerikansk talkshow.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-deltager vil føde ved kejsersnit

Showet styres af den unge talkshowsvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med blandt andet Ulf Pilgaard og Mette Blomsterberg.