Glæd dem, du holder af

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med dingaveguide.dk. Artiklen indeholder sponsoreret indhold.

Findes der noget bedre end at give gaver og se forventningens glæde i modtagers ansigt? Endnu bedre er det, hvis modtager også er lykkelig for den gave, du har foræret. Gaver bliver ofte forbundet med noget, vi giver til særlige lejligheder som fødselsdage, jul, receptioner, bryllupper, konfirmationer og barnedåb. Gode gaver kan dog foræres væk hele året rundt, og der er ikke noget, der står i vejen for, at du forærer en gave til en, som du holder af.

Hvad skal du forære i gave?

Det kan indimellem være svært at finde ud af, hvad du skal glæde dem, du holder af, med. Hvis det er en, du har tæt på, kan du nemlig have lyst til at forære personen en meget personlig gave, og omvendt kan det også være svært at finde gaver til personen, du måske ikke kender så godt endnu. For hvad kan han eller hun egentlig lide, og hvad kan vedkommende have brug for?

Gaverejsen er indimellem forbundet med lige dele frustration og kreativitet, fordi man bare gerne vil give en gave, der falder i god jord, og som modtager bliver glad for. I denne artikel finder du gode gaveidéer, som vækker succes hos dem, du holder af. Lad dig inspirere af de forskellige gaveidéer nedenfor, og glæd dem, du holder af, med fine og gode gaver.

Fint og dekorativt boligtilbehør

Boligtilbehør er en klassiker inden for gode gaveidéer, og det er ikke uden grund. De fleste kan nemlig altid finde plads til en ekstra lille ting til boligen, og som giver kan du endda få lov til at sætte et præg på indretningen eller pifte det en smule op. Til det mandlige publikum kan du med fordel forære nogle fine øl-, cognac- eller whiskyglas, som både forbedrer smagsoplevelsen og pynter i skabet eller på hylden. Skal du derimod finde en gave til en mere feminin målgruppe, kan du kigge nærmere på nips som fine lysestager fra Georg Jensen, farverige vaser fra Kähler eller de flotte træfugle fra Kay Bojesen. Hvis der noget, der kan pifte boligindretningen op, er det nips og flotte glas.

Velduftende parfumer

Til både kvinder og mænd er velduftende parfumer stort set altid et hit, og derfor er det også en af de gaver, som næsten altid er at finde på gavebordet. Der findes et væld af skønne parfumer til mænd og kvinder, men i jagten på en dejlig duft er det vigtigt, du noterer dig, hvorvidt der er tale om en eau de parfum eller eau de toilette. Eau de parfum er dyrere, men der er også tale om et produkt, der er mere koncentreret. Du finder ofte den samme duft i begge versioner, og den store forskel er blot, hvor koncentreret duften er.

Oplevelser, man aldrig glemmer

Oplevelsesgaver er steget i popularitet inden for de sidste år, og det er efterhånden en af de gaver, flere og flere tyr til. Med oplevelsesgaver kan du nemlig skabe et minde for livet – måske endda sammen med dig. Du finder både oplevelsesgaver i form af spaophold, weekendture i udlandet, minicruise til Oslo, brunch, biografture, flødebollekursus, prøvedyk i Kattegatcentret, chokoladekursus, flyvetur i en F16-simulator, køretur i eksklusive biler på Jyllandsringen, øl-, vin- samt ginsmagninger og meget andet. Du kan endda give en oplevelsesgave til det nye koncept Dinner in the Dark, hvor sanserne i den grad bliver sat på prøve med en trerettersmenu serveret i mørket.