(Foto: Nicolas Cosedis)
(Foto: Nicolas Cosedis)

'Gift ved første blik'-deltager afslører: Så meget betaler DR

Når man bliver gift ved første blik og for åben skærm, bliver der blandt andet betalt for ringe, tøj og frisør.

Da den 27-årige Michael Sommer og den to år yngre Christina Arenholdt Nielsen kunne nyde både brasekartofler, muslinger og hinandens selskab i Tarragona, kunne de sige tak til DR. De fleste af brudeparrets fornøjelser blev nemlig skrevet på tv-kanalens regning, det fortæller Michael i en insta story.

Blandt andet betalte DR for bryllupsrejsens flybilletter til Tarragona i Spanien og hotelopholdet i byen, skriver Michael. Beløbet til mad og drikke samt oplevelser husker han som værende på 6000 kroner.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par er gået fra hinanden

Til selve bryllupsfesten fik deltagerne alle udgifter dækket. Her blev der blandt andet betalt for tøj, ringe, frisør, festlokale og mad. Dog betalte Michael selv for sin egen tid frisørtid.

Ingen af deltagerne har fået penge for at medvirke i programmet.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par: Vi arbejder på forholdet 

Vi har lukket den

Tiden i Tarragona og sætninger som "jeg elsker dig" er efterhånden et fjernt og overstået kapitel for både Michael og Christina.

- Nej, jeg snakker ikke med Christina mere. Vi har lukket den, siger Michael.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået parrene efter 'Gift ved første blik'

De to var ellers et af de par, der valgte at forblive gift, og for en kort stund troede programmets seere på, at endnu en 'Gift ved første blik'-baby var på vej. Men Christina har fået foretaget en abort, hvilket var en fælles beslutning.

- Jeg er ked af, at det ikke gik, for der var jo en grund til, at jeg meldte mig til eksperimentet. Men vi passede ikke sammen, så jeg er glad for, at vi afsluttede, som vi gjorde, siger Michael.