Geggo efter barsel: Det er grænseoverskridende

Datteren Sia er lige begyndt i vuggestue, og det har åbnet nye døre for Geggo.

Mandag den 16. august, var en stor dag hjemme hos Stephanie ‘Geggo’ Salvarli og resten af familien. Det var nemlig dagen, hvor datteren Sia begyndte i vuggestue, og det har skabt blandende følelser.

Som forælder kan det nemlig være svært at overlade pasningen af sine små guldklumper til andre.

- Det var og er grænseoverskridende. Jeg har jo været meget i tvivl om, jeg skulle putte hende i vuggestue, forklarer Stephanie og fortsætter:

- Men efter corona og lockdown, som hun jo er født under, så har hun brug for det sociale og at være sammen med andre børn. Jeg kan mærke at det er rigtigt godt for hende, slår 'Familien fra Bryggen'-stjernen fast.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Geggo fortæller om vuggestuestart, tv-programmer og flytning på den røde løber til ‘Horror Drive Thru’...

Udover at tilvalget af vuggestue er rigtigt for lille Sia, så har det også skabt et større frirum og flere muligheder for Stephanie og manden Cengiz.

- Det er jo en helt ny verden. Nu har jeg jo været på barsel i omkring et år. Det, at Sia starter i vuggestue, åbner jo nogle helt nye døre for mig, fortæller Stephanie og fortsætter:

- Jeg kan arbejde meget mere, og jeg har mere tid alene sammen med min mand.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe afslører ny fyr: Jeg er meget påpasselig

Da datteren Alba i sin tid skulle begynde i vuggestue, var det også en hård beslutning for Stephanie. Dengang fandt de dog en rigtigt god løsning, og den har de holdt fast i.

- Sia går i den samme vuggestue, som Alba gik i. Så jeg er helt tryg ved det. Det er bare lige mit mor-hjerte, som skal vænne sig til adskillelsen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-Asta om sit forhold: Jeg fik hadbeskeder