Rikke og Tommy til forpremiere på Paradise Hotel 2020. Foto: Anthon Unger
Rikke og Tommy til forpremiere på Paradise Hotel 2020. Foto: Anthon Unger

Forholdet er slut

Rikke Gøransson bekræfter i radioprogrammet 'Breakfast Club', at Tommy-Lee Winkworth er hendes ekskæreste. De gik hver til sit tilbage i sensommeren.

I begyndelsen af 2019 faldt 34-årige Rikke Gøransson pladask for den 28-årige supermodel Tommy-Lee Winkworth, og siden har det virket til, at de skulle være sammen for altid.

Især på Instagram har man kunne følge parrets søde liv og mange eventyrlige rejser sammen, men på det seneste har der været færre og færre billeder af de to sammen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Det skete efter ‘Vild med dans’-finalen

Tirsdag morgen fortalte Rikke Gøransson i radioprogrammet 'Breakfast Club', hvor hun hver morgen er radiovært, at Tommy ikke længere er hendes kæreste. Det skriver BT. 

- Jeg havde simpelthen ikke lyst til at dele det med nogen, før jeg følte tiden var inde, og det er den nu, siger Rikke Gøransson.

De fraværende opslag af parret sammen på Instagram har gjort, at mange var begyndte at gennemskue, at forholdet ikke kørte helt på skinner. Derfor er Rikke igen og igen blevet spurgt til, om de stadig var et par.

LÆS OGSÅ: Derfor har Sia mistet håret på dele af hovedet

Bruddet har været hårdt for både hende og Tommy, men ifølge Rikke er de i dag begge to ovenpå og glade igen.

Som nævnt blev de altså kærester i løbet af vinteren og det tidlige forår i 2019.

LÆS OGSÅ: LISTE: De har vundet ‘Vild med dans’

– Vi mødtes den 29. januar til modefest hos Søren Le Schmidt (skrædder og designer red.), som vi begge kender. Tommy har været model for Søren, og jeg har ofte båret smukke kjoler fra Tommy, da han bare er verdens bedste designer. Til festen faldt Tommy og jeg i snak, og så har vi haft det godt lige siden, forklarede Rikke og mødet mellem de to, fortalte Rikke dengang til Realityportalen. 

LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’

Rikke Gøransson og kæresten Tommy-Lee Winkworth (Foto: Janus Nielsen)
Rikke Gøransson og kæresten Tommy-Lee Winkworth (Foto: Janus Nielsen)