For lavt blodtryk: Blev tilset af læger inden 'Robinson'-strid

- Det skal sgu være hårdt, det er 'Robinson', er Jakob Kjeldbjerg kendt for at sige. Og hårdt er det.

Måske du bemærkede det, måske du ikke gjorde. Frederik Ingolf Lundberg besvimede efter sejren til hold Nord i aftenens kappestrid.

Artiklen fortsætter under videoen af Jakob Kjeldbjerg, der fortæller om 'Robinson'.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Jeg ser en 

- Jeg blev så euforisk, da vi vandt, at jeg sprang rundt og skreg, hvilket min krop ikke kunne klare, så da jeg satte mig ned for at slappe af, så besvimede jeg, fortæller Frederik til HER&NU.

Et hold læger kom løbende, og Frederik fik det bedre, men det var ikke første gang, Frederik blev tilset af læger den dag.

- På dag 11 inden striden, der blev jeg tjekket af lægerne to gange, og mit blodtryk var lavere end normalt. Hver gang jeg rejste mig op, hylede det voldsomt for ørerne, jeg så kun stjerner og var tæt på at besvime, forklarer Frederik.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Har endelig fundet den rette medicin

Som Frederik tidligere har vist i ekspeditionen, så giver han ikke op, og selvom han var tæt på at besvime, så gav han heller ikke op denne gang.

- Første gang, jeg løftede sækken, tænker jeg "fuck". Den var ikke tung (ca. 3 kg fik vi af vide), men det føltes virkelig hårdt at have den over hovedet. Jeg ved ikke, hvor mange minutter det blev til i alt, men der var flere gange, hvor jeg var sikker på, vi ville tabe på grund af, jeg ville besvime. Men det skete heldigvis ikke, fortæller Frederik.

LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk 'MasterChef'-deltager er gået bort

Med sejren fulgte konserves, og det var netop, hvad Frederik havde brug for.

- Vi kom hjem og fik den mad, vi havde vundet, og det ændrede alt, fortæller Frederik, der efter måltidet ikke længere havde følelsen af at skulle besvime.

LÆS OGSÅ: Mohammed ude af 'Robinson': Det har programmet lært mig

Frederik fra Robinson 2022 (Foto: Anthon Unger)
Frederik fra Robinson 2022 (Foto: Anthon Unger)