Rachel og Eirik (Foto: Bo Nymann)
Rachel og Eirik (Foto: Bo Nymann)

Efter tre måneder i Norge: Sådan har Rachel det efter flytningen

'Årgang 0'-deltageren Rachel Ellebye nyder i den grad livet i Norge, hvor hun har boet i små tre måneder.

Det var en glad Rachel Ellebye fra'Årgang 0', der i januar fortalte til Realityportalen, at denne sommer ville byde på en stor ændring for hende, når hun var blevet student og satte gang i et sabbatår, inden universitetet venter.

Hun ville nemlig flytte sammen i Oslo med sin norske kæreste, Eirik, og den plan førte hun ud i livet denne sommer. To uger efter flytningen fortalte hun til Realityportalen, at hun var rigtig glad for beslutningen. Og det har ikke ændret sig, efter hun har boet tre måneder i landet. Det fortæller hun i et nyt indlæg på sin blog.

- Nu har jeg boet i Norge i cirka tre måneder, og jeg kunne ikke være lykkeligere, skriver Rachel i blogindlægget, hvor hun fortæller, at hun stadig arbejder hos Starbucks, hvor hun hver dag glæder sig til at møde på arbejde med sine gode kolleger.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor i chok: Fandt knude i brystet

Nyder Eiriks selskab

Hun fortæller, at forholdet mellem hende og kæresten fortsat kører på skinner.

- Det går også rigtig godt mellem mig og Eirik. Der er gået mere hverdag i tilværelsen, og vi nyder fortsat hinandens selskab, og at bo sammen er så skønt, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor i kikset bryllups-ups: Dét sagde han bare ikke

Hun fortæller, at det ikke kun er på kærlighedsfronten, at det går godt.

- Jeg har også været så heldig, at jeg har fået en masse gode veninder i Oslo! Størstedelen af dem er fra udlandet - nogle er her på udveksling, andre er au pairs, og nogle arbejder bare her ligesom mig. Jeg har også fået to rigtig søde danske veninder, Rebekka og Lea. Det er meget dejligt at have nogle danske bekendtskaber i byen, fortæller 'Årgang 0'-deltageren.

Her kan du læse hele hendes blogindlæg, hvor du blandt andet kan læse, hvor god hun er blevet til at tale norsk.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Årgang 0’-stjerne har fået kørekort – og kører galt første dag