Direkte i 'Robinson'-finalen: Det var nederen

Glæden var stor, men ikke alt var fedt ved fripasset.

I dagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' er der et helt nyt tvist. De tidliere deltagere har efter deres exit stemt på den deltager, som de mener, skal direkte i finalen, og her blev Martin Mortensen som den eneste tidligere hold Nord-deltager billetten direkte i finalen.

- Det med at blive skudt direkte i finalen, det havde jeg ikke set komme. Som gammel cykelrytter er jeg jo træt af, jeg ikke skal kæmpe for pladsen, men selvfølgelig er det et klap på skulderen at få den anerkendelse, at de havde set mig som en vinder, forklarer Martin til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Peter afslører: Min far lå for døden under 'Robinson'

Artiklen fortsætter efter videoen af Martin, hvor han fortæller om 'Robinson'. 

LÆS OGSÅ: 'Fangerne på fortet'-deltager i voldsom ulykke: Afvist på hospitalet

Martin havde set stemmen komme fra flere af deltagerne fra det gamle hold Nord, men flere stemmer overrasker ham også.

- At Anders og Johannes fra det gamle hold Syd havde stemt på mig, den havde jeg ikke set komme. Selvfølgelig håbede jeg, at jeg fik fra Peter, og Svensson regnede jeg med, men de gamle hold syd-folk kom bag på mig. Men de må jo kunne lide min personlighed. Jeg var mig selv 100 % derude, fortæller Martin, der er glad for sin finaleplads, men han havde gerne kæmpet for den.

- I forhold til den person, jeg er, så ville det være federe at kæmpe. Så ville dagene heller ikke være så lange. Jeg hadede, når vi ikke skulle i ø-råd, for så skulle vi bare være på en strand. Derfor var det nederen ikke at skulle kæmpe, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører datterens navn

Martin var fire dage på stranden indtil finalen, og det er lang tid uden indhold i hverdagen.

- Jeg var så heldig, at jeg måtte tage med ud og se dem dyste, så jeg stod på sidelinje. Men ellers var det sindssygt kedeligt. Jeg lå bare på stranden og kiggede ud i vandet, og så gjaldt det bare om at sove, når man kunne. Det var nok de længste dage, fortæller Marin, der blev overrasket over det nye 'Robinson'-tvist.

- Jeg troede måske, det ville komme senere, og at de kunne bestemme vinderen af 'Robinson', det kunne være fedt, slutter han.

Se 'Robinson'-finalen mandag den 29. november kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin