Dét skal der ske, før Kjeldbjerg trækker sig fra 'Robinson'

Jakob Kjeldbjerg er efterhånden ikonisk for overlevelsesprogrammet, og der skal ske noget ganske specifikt, før han går af som ekspeditionsleder.

Lige nu ruller endnu en sæson af 'Robinson' over skærmen. Det er nummer 17 af sin slags med Jakob Kjeldbjerg som ekspeditionsleder og vært på programmet.

Men hvad skal der til, før han trækker stikket?

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager frier til kæresten på tv

- Jeg er jo sportsmand. Nu skal jeg passe på, for det lyder ikke særlig beskedent, det her: Den dag, der bliver præsenteret én, som er bedre end mig til det, så må jeg træde til side. Men det bliver ikke uden kamp. For jeg synes, at det er mig, der skal gøre det her. Der kan jo ske alt muligt, hvis nu for eksempel Viaplay siger, at nu skal de have en anden profil på programmet. Men man skal stå tidligt op for at slå mig af holdet, fortæller Kjeldbjerg til Realityportalen og fortsætter:

- Det er også sådan, jeg har det med deltagerne. Sørg nu for at blive der. Kæmp for jeres plads, tal jeres sag. Jeg bliver ved, så længe man vil have mig.

LÆS OGSÅ: Derfor er Frank Hvam flyttet til New Zealand

Råber og skriger

Selvom vi gennem årene har set Kjeldbjerg som vært på flere andre programmer, som 'Danmarks modigste' og 'Divaer i junglen', så er det stået stille de seneste par år, hvor vi kun har haft fornøjelsen af at se hans ansigt på skærmen, når 'Robinson' har kørt om efteråret.

Men hvad laver ekspeditionslederen så resten af året, når han ikke optager 'Robinson'?

LÆS OGSÅ: Deltager sygemeldt efter 'Robinson Ekspeditionen'

- Jeg er i princippet standby, til når min chef ringer eller ikke ringer. Og så hjælper jeg Viaplay indimellem med det, vi kalder B2B, som er, hvor man laver indslag for kunder og samarbejdspartnere, hvor jeg leger cirkusklovn, og hvor jeg råber og skriger. Det er jo det, jeg er bedst til, griner tv-værten, der har været vært på 'Robinson' siden 2004, og afslutter:

- Men bare jeg må få lov at lave 'Robinson Ekspeditionen', så er jeg glad. Der findes ikke noget bedre. Jeg synes, det er verdens stærkeste tv-format.

LÆS OGSÅ: RØRENDE BILLEDER: Dronningen ved dronning Elizabeths kiste