Blev kærester efter ‘Robinson’

Efter 'Robinson' har de været uadskillelige og drømmer om at bo sammen.

Katrine Ørskov Hedeman kunne i går kalde sig vinder af 'Robinson' 2021. I programmet fortæller hun, at hun har en kæreste, men egentlig blev de først kærester, da Katrine kom hjem fra 'Robinson' og havde fundet sig selv i Danmark igen.

- Vi var ikke kærester, da jeg tog derned, men så blev det der brev læst op, og så vidste jeg ikke, hvad jeg skulle sige, og så siger jeg, at det nok er fra min kæreste. Men vi var ikke rigtig kærester, da jeg tog afsted. Vi havde aftalt at se, hvordan det gik, når jeg kom hjem, forklarer Katrine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinder er blevet far

Artiklen fortsætter under videoen af Katrine, der fortæller om 'Robinson'. 

LÆS OGSÅ: TV-kendis blev tilbudt fastansættelse for Sex

Katrine ønskede ikke at lovet noget, selvom Julie er en, hun har kendt længe.

- Jeg har genoptrænet hende efter en korsbåndsoperation, og så har vi ses on/off. Vi sås en del, inden jeg tog afsted til 'Robinson', og der ville jeg rigtig gerne være sammen, men jeg kunne ikke sige, hvordan jeg ville have det, når jeg kom hjem, fortæller Katrine.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Katrine havde svært ved at falde til i Danmark, da hun kom hjem, og derfor blev hende og Julie ikke kærester lige med det samme, selvom Katrine havde savnet hende på turen.

- Jeg manglede virkelig de her mennesker, som jeg havde siddet rundt om det her bål med. Jeg så mine venner og familie, men jeg manglede dem, der sad rundt om bålet. Så jeg brugte to-tre uger på at komme mig, men så faldt jeg også på plads, så længe jeg havde kontakt med dem og snakkede med dem, så var det okay, fortæller Katrine og uddyber, hvorfor der gik lidt tid, før hende og Julie blev kærester.

- Jeg kunne ikke lige finde ud af at være kærester, da jeg var landet, da jeg var lidt ø-underlig.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Peters svære tid: Var ved at miste det hele

Først fire-fem uger efter hjemkomsten begyndte Katrine og Julie at kalde hinanden kærester, og de har derfor været kærester i nogle måneder nu.

- Vi har opført os som kærester længe uden at være det, fortæller Katrine, der nu ikke kan se sig selv sammen med andre, og parret drømmer også om et fælles liv.

- Vi har en drøm om at flytte sammen. Hun bor i Køge, og jeg bor i Herlev, så vi skal finde det helt rigtige match, og det kunne godt være i nærheden af Roskilde, slutter Katrine, der måske vil bruge lidt af præmien på et tilskud til en landejendom.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree frygter for synet: Jeg er næsten blind