Big Brother vender tilbage

Forårets store realityprogram, Big Brother, vender tilbage på Kanal 5 næste år. Castingen er gået i gang, og mere end 1000 personer har allerede meldt sig som mulige beboere i huset, hvor alt kan ske.

Kanal 5's store satsning Big Brother 2012 var med til at løfte seningen på kanalen betragteligt i foråret. Dette havde også indflydelse på, at SBS TV som den eneste af de tre store tv-stationer har hentet seerandele i foråret og sommeren.

LÆS OGSÅ: Falske reality-profiler hærger på Facebook

- Big Brother var en vigtig brik i SBS' historiske succes i første halvår af 2012. Derfor har det ikke været svært at beslutte, at vi skulle fortsætte med det stærke format, som viste sig at være meget mere end et tv-program. Udover at være en kæmpe succes på Kanal 5, var Big Brother også en succes på alle andre medieplatforme som radio, Facebook, mobil og internet. På Facebook og internettet blev Big Brother et viralt fænomen og en begivenhed, som seerne fulgte døgnet rundt. Programmet havde også en fantastisk interaktion med vores radiostationer, siger Peter Rosberg, som er programdirektør på SBS TV, og tilføjer:

- Intet andet underholdningsprogram har sendt på så mange platforme og i så mange timer i foråret, og det har alt sammen været med til at gøre Big Brother 2012 til en af forårets største mediebegivenheder.

LÆS OGSÅ: Duvå Hall: ‘Fristet2′ vil skabe debat

Castingen til Big Brother er i gang og fortsætter i de kommende måneder.Så hvis du godt kunne tænke dig at være med i kampen om den halve million for åben skærm, så er det nu, du skal slå til. For tilmelding og yderligere information klik her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.