Amalie & Peter, da de stadig var sammen (Foto: Lucas Sieber)
Amalie & Peter, da de stadig var sammen (Foto: Lucas Sieber)

Amalie overrasker: Jeg ser en fremtid med Peter

Finder reality-parret sammen endnu engang?

Der har været mange op-og nedture mellem realitystjernerne Amalie Szigethy og Peter Birch, siden de første gang mødte hinanden i ‘Paradise Hotel’ 2010.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Sådan går det med kærligheden

LÆS OGSÅ: Realitybabe skal gennem omfattende operation

Efter en lang periode uden kontakt delte Peter Birch tilbage i november en kærlighedserklæring til Amalie Szigethy på sin Instagram-profil, hvilket medførte en hel del spekulationer: Var Amalie og Peter ved at finde sammen igen? Dagen efter pustede Peter endnu mere til ilden, da han over for Realityportalen.dk uddybede sin kærlighedserklæring og luftede, at han gerne ville have børn med Amalie.

Senere kom det dog frem, at Amalie tog Peters kærlighedserklæring med et gran salt. Hun bekræftede, at de havde set hinanden on and off som venner, men hun satte tyk streg under, at de to bare var venner, dog uden helt at udelukke, at forholdet kunne udvikle sig. Efterfølgende fortalte Peter, at han nu havde givet op.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Nu viser det sig dog, at der er nyt i historien om Amalie og Peter. I aftenens afsnit af 'Forsidefruer' er Amalie nemlig til klarsyn, og midt i seancen bryder Peter ind i Amalies mentale indre:

- Det var jo så interessant, for der kom et selfie frem med mig og ham fyren, og han var mørkhåret. Der så jeg faktisk Peter, og jeg så, at vi blev gift, vi fik børn, og vi skulle være sammen. Og jeg tænkte: "Det er da mærkeligt, for det skal jeg overhovedet ikke". Jeg snakker ikke engang med manden, fortæller Amalie i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalies misforståelse med værktøj og mænds tis-diller

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’

- Jeg ser en mand, og der er slet ingen tvivl om, at det er Peter. Det er hans øjne, det er hans ben. Det ER bare Peter. Det er lidt nøjeren. Jeg er også gravid, og jeg ser også barnet, der er en blanding af mig og Peter, fortsætter hun og afslutter så:

- Jeg er lidt forvirret over min fremtid nu - det er klart.

Se klippet med Amalie, der ser en fremtid med Peter, nedenfor:

Se også 'Forsidefruer' i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet