AFSLØRING: Brian fik Jacob ud af 'Robinson Ekspeditionen'

Jacobs bedste kammerat på øen, Brian, endte med at være skyld i hans exit.

I aftenens afsnit af 'Robinson' stod det klart, at endnu en tidligere hold Nord deltager var udsat i ø-rådet, og Jacob, der tidligere i dysten viste sig at være svækket, trak det korteste strå, da alle de øvrige deltagere stemte på ham.

Til HER&NU afslører vennen Brian, at det var ham, der stod bag Jacobs exit i ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: Nyt kapitel: Oscar og Oliver Bjerrehuus er splittet op

- Jeg kan se ved dysten, at gnisten forsvinder stille og roligt ud af øjnene på Jacob, og man ser det rigtig tydeligt, da han står og snakker med Kjeldbjerg. Man kan se, at der ikke er mere lys i øjnene på Jacob, og han er en knækket mand, og det gør rigtig ondt på mig. Det er faktisk noget af det hårdeste, jeg oplevede derude, fortæller Brian til HER&NU og tilføjer:

- Da vi sejler hjem i båden på vej fra dysten, der er jeg ked af det, fordi jeg ved, jeg bliver nødt til at stemme på Jacob. Jeg er bange for, at hvis han ikke bliver stemt hjem, at han mister for meget af sig selv og ikke kommer hel hjem. Så jeg ender med at bede alle de andre deltager om at stemme på ham. Jeg mener, det er det eneste rigtige at gøre.

LÆS OGSÅ: Frederik efter 'Robinson': Jeg blev syg og kastede op

Brian fortalte ikke Jacob om sin mission om at få ham ud.

Jacob enig

Jacob er i særdeleshed enig i Brians ord om, at han var en knækket mand.

- Savnet til især min kæreste pressede mig. De andre kunne godt se, jeg var knækket, og da jeg får alle stemmerne, tænker jeg, at det er barmhjertigt, og jeg var fuld afklaret med at skulle hjem, fortæller Jacob til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Lene Beier i babylykke: Familiekollektivet udvides

- Jeg havde oplevet alt, jeg skulle. Jeg skulle bare være der en uge, så 31 dage er godt gjort, fortæller Jacob og afslører, hvorfor en uge var rigeligt.

-  Nogle af mine kammerater havde væddet indbyrdes, om jeg var den første, der røg ud. Og det var jeg heldigvis ikke, griner Jacob.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Det skete der med Mariam efter styrt i ‘Robinson’