Afkræftet efter 'Robinson': Så meget tabte Sine sig på øen

Afsnit 10 blev Sines exit, men kroppen var også begyndt at sige fra.

Selvom deltagerne frygter de udstødtes ø, så er flere også begyndt at se muligheden for at komme længere i 'Robinson Ekspeditionen' ved at komme ud på øen, hvor man ikke kan blive stemt ud.

LÆS OGSÅ: Ramt af depression efter 'Robinson'

En af de deltagere, der absolut ikke så de udstødtes ø som en fordel, var Sine, og det fortryder hun den dag i dag, for afsnit 10 blev hendes exit.

- På den ene side sidder jeg jo her nu og tænker, jeg skulle bare være hoppet ud på de udstødtes ø, så jeg kunne sidde der og samle kræfter. Men på den anden side ved jeg jo også godt, at det var nok i virkeligheden det bedste for mig at ryge ud der og på den måde, fortæller Sine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Sine: Blev friet til dagen efter hjemkomst

At det var det bedste for Sine at ryge ud, handler om, at hun fysisk var helt færdig.

- Jeg kan se på mig selv, hvor færdig jeg er. Jeg var helt færdig på det tidspunkt. Når jeg står i duel mod Naja, der står jeg jo med helt flad hånd og tilbagelænet, mens Naja står med hånden helt krum og læner sig frem og er klar. Man kan bare se på mig, at der ikke er meget energi at give af, fortæller Sine, der tabte duellen inden ø-rådet og skulle op i dødsduel mod den med flest stemmer, som blev Naja.

- Jeg havde tabt ni kilo på det tidspunkt og vejede kun 44 kilo. Det er helt vildt. Jeg var bare udmattet. Jeg havde slet ikke kræfterne til at grave. Jeg var helt færdig, fortæller Sine.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Sine overvejede flere gange, om hun skulle gå i alliance med hold Nord, men den dag i dag, er hun glad for, hun spillede med hjertet.

- Jeg er kommet ud på den anden side og kan tale med alle, og det er ikke sikkert, det havde set sådan ud, hvis jeg var gået imod mine holdkammerater. Jeg har udelukkende spillet med hjertet, slutter Sine.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har fortrudt