Prinsesse Isabella 16 år.
Prinsesse Isabella 16 år.

Prinsesse Isabella går ikke i Christians fodspor

Nu løfter Kongehuset sløret for Isabellas fremtidsplaner.

16-årige prinsesse Isabella var veloplagt til mandagens Royal Run, hvor hun tilbagelagde en mil sammen med alle sine søskende og efterfølgende heppede på de mange løbeglade danskere. Til daglig går prinsessen i niende klasse, og nu afslører Kongehuset, hvad hendes fremtidsplan er.

- Om få uger afslutter Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Isabella folkeskolens niende klassetrin på Ingrid Jespersens Gymnasieskole i København. Efter sommerferien fortsætter Prinsesse Isabella sin skolegang i 1. g på Øregård Gymnasium i Hellerup, skriver de på Instagram.

LÆS OGSÅ: Janni om Amalie og Mikkel: Synd for børnene

Dermed går hun altså ikke i sin storebrors fodspor. Egentlig skulle Isabella have tilsluttet sig Christian på Herlufsholm i 9. klasse, men efter skandalen ramte kostskolen sidste år, valgte Frederik og Mary at trække Christian ud af skolen og ikke lade Isabella starte der.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-stjerne i vild forvandling

Således begyndte prins Christian i sommer i 2.g på Ordrup Gymnasium i stedet for at fortsætte gymnasietiden på Herlufsholm. Men Isabella gør ham altså ikke selskab, idet hun har valgt et andet gymnasium.

Begge gymnasier ligger dog nord for København, og der er ikke mere end et par kilometer imellem dem. Til gengæld går Isabella i både sin far og farbrors fodspor i sit skolevalg. Både Kronprins Frederik og Prins Joachim har nemlig gået på Øregård Gymnasium, så det er en skole, der er særdeles velkendt af familien.