Prins Joachim har travlt: Fejret på ambassaden

Prins Joachim er netop begyndt i stillingen som forsvarsindustriattaché og stedfortrædende forsvarsattaché

Sammen med den nye ambassadør, Jesper Møller Sørensen, blev prins Joachim forleden fejret med en reception på den danske ambassade i Washington.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Josephine overrasker: Springer ud som skuespiller

Her er han netop begyndt i stillingen som forsvarsindustriattaché og stedfortrædende forsvarsattaché. Blandt de mange gæster, der ville byde velkommen, var det magtfulde amerikanske kongresedlem Steny Hoyer, 84, hvis far er danskfødt.

Joachim
tager
imod
det
første
kampfly
på Lockheed
Martins
fabrik
i Fort
Worth,
Texas.
Joachim tager imod det første kampfly på Lockheed Martins fabrik i Fort Worth, Texas.

Prins Joachim, 54, har i den grad fået en flyvende start på sit nye arbejde. En af hans første opgaver var at tage til Texas for at sende de fire første F-35-fly af sted til Danmark.

LÆS OGSÅ: Droppede romantisk weekend: Sådan går det i dag

– De industrier, jeg skal binde sammen med de danske, ligger over 50 forskellige stater, og jeg har også Canada, så det er et temmelig stort område, jeg skal dække herfra, sagde prins Joachim også på sin første arbejdsdag.

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard i vild projekt: Danmarks nye cremekonge

I denne uge forventes prins Joachim og prinsesse Marie tilbage i Danmark for at deltage i prins Christians 18-års fødselsdag på søndag. Derudover skal Marie, 47, på mandag overrække en litteraturpris på den franske ambassade og deltage i en middag mod madspild hos den italienske ambassadør, inden hun og Joachim rejser tilbage til USA.

LÆS OGSÅ: Lars Lunøe er gået bort