Nikolai og Benedikte i Sydney: Fest og farver

Nikolai og Benedikte er i byen med nye venner i Sydney.

Grev Nikolai og Benedikte Thoustrup har fået en fantastisk start på deres ophold i Australien. Parret, der skal læse et semester på University of Technology i Sydney, blev forleden spottet på en tur i byen med deres nye studiekammerater. Det var tydeligt at se, at Nikolai og Benedikte hurtigt har skabt nye relationer, og at alle havde det sjovt i deres selskab.

Grev Nikolaj, der
på mandag fylder
24 år, nød et par
forfriskninger ved
festen på baren i
Sydney-forstaden
Ultimo.
Grev Nikolaj, der på mandag fylder 24 år, nød et par forfriskninger ved festen på baren i Sydney-forstaden Ultimo.

LÆS OGSÅ: Valgte Signe fra i 'Landmand søger kærlighed': Nu ses de igen

Greven, der ikke er en del af kongehuset, efter han mistede sin prinsetitel, men fortsat er i arvefølgen og en del af den kongelige familie, viser også stolt de rød-hvide farver ”down under”. Knap var han og Benedikte landet i Australien, før de dukkede op til det danske kvindefodboldlandsholds VM-kamp mod Australien på Stadium Australia.

LÆS OGSÅ: Umut om bryllupsplaner: Mindre kan ikke gøre det

Her var de blandt andet i en tur i omklædningsrummet for at hilse på spillerne, der desværre ikke gik videre i slutrunden.

– Valget faldt på Australien, fordi det
er meget fremmed og spændende
for en dansker som mig. Jeg har aldrig været så langt væk hjemmefra,
og jeg tror på, at det at se dette hjørne af verden skal man bruge mere
end to ugers ferie på. Derfor ville
jeg gerne flytte derned, sagde grev
Nikolai tidligere på sommeren til det
hollandske modemagasin Numéro.
– Valget faldt på Australien, fordi det er meget fremmed og spændende for en dansker som mig. Jeg har aldrig været så langt væk hjemmefra, og jeg tror på, at det at se dette hjørne af verden skal man bruge mere end to ugers ferie på. Derfor ville jeg gerne flytte derned, sagde grev Nikolai tidligere på sommeren til det hollandske modemagasin Numéro.

Udover studiet har Nikolai også fortsat godt gang i sin modelkarriere. Han er netop blevet tilknyttet det australske bureau Kult Models, som repræsenterer ham på lige fod med danske Scoop Models, den franske afdeling af Elite Models og Sight

LÆS OGSÅ: Dronningen giver særlig gave til Zelenskyj