Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Kongehuset har benyttet sig af en finte, der gør det svært at finde familien i Paris.

Forud for prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børns flytning til Paris, havde Amalienborg travlt med at sikre sig, at den lille familie får mulighed for at leve så normalt som muligt, mens de bor i den franske hovedstad.

Syvårige prinsesse Athena og prins Henrik på ti år skal skærmes mod specielt den franske presse, der er langt mere pågående end den danske. Derfor har Joachim og Marie fået adressebeskyttelse.

Indtil for ganske nyligt kunne man i blandt andet erhvervsregistre finde frem til Joachims adresse ved en simpel søgning på hans navn, men i dag dukker adressen ikke længere op.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Ung mor vil ændre datterens navn

Artiklen fortsætter efter videoen med den unge mor Nadia Shila, der har problemer efter at være flyttet i hus

LÆS OGSÅ: CHOK: Stopper populær serie efter denne sæson?

Med den lille finte har hoffet altså sikret sig, at det ikke er ligetil at finde familiens nøjagtige bopæl, mens de er i Paris.

Det glæder hele familien, der nok ser frem til at kunne gå rundt på gader og stræder som alle andre, for i Frankrig bliver de ikke genkendt i samme grad, som de gør herhjemme.

Mens Joachim og Marie nu er skjult bag adressebeskyttelse, dukker kronprins Frederik og kronprinsesse Marys adresser fortsat frem, når man søger på deres navne i erhvervsregistre.

LÆS OGSÅ: Realitypar har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Er allerede flyttet

Som HER&NU kunne afsløre, så har Caroline Fleming overtaget Joachim og Maries store hus nord for København.

Tv-baronessen er på nuværende tidspunkt tilbage i Danmark efter sine mange år i udlandet, så det tyder på, at Joachim og Marie allerede er flyttet til Paris med børnene.

Flyttebiler blev da også for nylig spottet foran familiens hus.

LÆS OGSÅ: Prins Felix er blevet 17 år: Voksenlivet kalder

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populært tv-program vender tilbage