Dronning Mary hylder sin far: Et særligt øjeblik

I anledning af dronning Marys 52 års fødselsdag den 5. februar, hyldede hun i samme ombæring sin far, John Donaldson.

Selv om det var hendes 52-års fødselsdag, der mandag den 5. februar skulle markeres, brugte dronning Mary muligheden til at hylde sin far, John Donaldson.

LÆS OGSÅ: Kong Frederik rørt over støtten: Folk tror på mig

– Dronningen har i dagens anledning valgt et billede af et særligt øjeblik med sin far fra sin seneste rejse til Australien i december. Hans Kongelige Højhed Prins Vincent er fotografen bag, fortalte kongehuset om det søde billeder af far og datter.

Donaldson, der fyldte 82 i september, var senest i Damark i 2021, hvor HER&NU spottede ham under en gåtur på kastellet med dronningen.

Siden har han dog meldt afbud til adskillige familiefester, blandt andet prinsesse Isabellas konfirmation og kronprins Christians 18-års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Lene Beier med i 'Forræder'

Kongehuset har tidligere forklaret, at han er en ældre herre og ikke frisk nok til at tage den lange tur fra Tasmanien til Danmark.

Artiklen fortsætter nedeunder billedet...

John Donaldson og dronning Mary.
John Donaldson og dronning Mary.

Vinterferie i Verbier

I modsætning til når dronning Margrethe rejste på private ture til udlandet, så meddeler kongehuset ikke længere, når der er indsat en rigsforstander for kong Frederik.

LÆS OGSÅ: Lone Hertz i sorg: Har mistet Tomas

Det var derfor først, da B.T. lørdag morgen så, at rigsforstanderflaget vajede over Christian 9.s Palæ, hvor Margrethe bor, at kongehuset bekræftede, at hun var indsat som rigsforstander, og at både kong Frederik og kronprins Christian var 'ude af landet på et privat ophold'.

LÆS OGSÅ: Skyldte 775.000 kroner: Sådan går det i dag

Ifølge HER&NU's oplysninger er kongeparret i Verbier, Schweiz, med prins Vincent og prinsesse Josephine, mens kronprins Christian og prinsesse Isabella hver især er på skiferie med venner.

Kronprinsfamiliens chalet i Verbier
Kronprinsfamiliens chalet i Verbier