Nybyggerne Winta og Albert
Nybyggerne Winta og Albert

Winta og Albert bor i deres Berlingo: Ud i det blå

Selvom 'Nybygger'-parret nyder køreferier i det fri, drømmer de også om at flytte tættere på naturen og skabe en fast base.

Når kæresteparret Winta Habte Yehdego, 29, og Albert Johannes Berg, 29, ikke renoverer i blåt hus i forbindelse med 'Nybyggerne' på TV 2, nyder de gerne en køretur gennem Europa i deres champagnefarvede Berlingo.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver i retten: Vidner i sag om Farhads onkel

Winta har ikke glemt den første date med Albert.
– Du lavede pizza med ansjoser, og det havde jeg aldrig nogensinde fået før. Det var også der, jeg fandt
ud af, at du havde en ”sygelighed” omkring ansjoser, men det var nu meget sødt.
Winta har ikke glemt den første date med Albert. – Du lavede pizza med ansjoser, og det havde jeg aldrig nogensinde fået før. Det var også der, jeg fandt ud af, at du havde en ”sygelighed” omkring ansjoser, men det var nu meget sødt.

– Vi har særligt brugt Berlingoen til at tage på klatreferie. Det er sportsklatring, hvor vi tager ud på forskellige fede ruter. Men det geniale ved vores bil er, at vi kan sove 10 meter væk fra der, hvor vi skal klatre, fortæller Albert, da HER&NU besøger parret i deres lejlighed på Nørrebro i København, mens Winta storsmilende tilføjer:

– Det gode ved Berlingoen er også, at i mange lande kan man ikke bare sådan lige campere ude i naturen, men når man kører rundt i noget, der ligner en personbil, kan man nemmere parkere den alle mulige steder og sove. Folk tænker ikke, at det er en campingbil.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Hvidman gør comeback: Se hele 'Paradise Hotel'-castet her

Til dagligt skriver Albert, som har gået på forfatterskole i Norge, skønlitteratur og arbejder som handicaphjælper. Winta er i gang med at tage en kandidatuddannelse i Humanbiologi og skriver speciale
om spiserørskræft og mavesækskræft.
Til dagligt skriver Albert, som har gået på forfatterskole i Norge, skønlitteratur og arbejder som handicaphjælper. Winta er i gang med at tage en kandidatuddannelse i Humanbiologi og skriver speciale om spiserørskræft og mavesækskræft.

Selvom parret fra tid til anden tager på køreferie og nyder tilværelsen i det fri, drømmer de også om at flytte tættere på naturen og skabe deres base, hvilket er årsagen til, at de tilmeldte sig 'Nybyggerne', hvor husene i år ligger i det naturskønne Hornsherred på Sjælland.

LÆS OGSÅ: TikTok-par smaskforelsket: Dannes vilde løfte til Anne Lille

– Vi har længe snakket om, at vi gerne vil væk fra byen og tættere på naturen. Vi bor ikke så stort og vil gerne have mere plads på et tidspunkt. Vi drømmer også om en stor familiehund og et barn en dag, men vi kan ikke have begge dele her i lejligheden, siger Winta, mens Albert supplerer:

– Jeg har også familie i området, da min familie har sommerhus ved Hundested og bor i Roskilde.

Albert knoklede med at
sætte badeværelsesfliserne op i ”Nybyggerne”. Det indbragte
parret 20.000 kroner
ekstra til budgettet.
Albert knoklede med at sætte badeværelsesfliserne op i ”Nybyggerne”. Det indbragte parret 20.000 kroner ekstra til budgettet.

Om Winta og Alberts flid i blåt hus giver pote i 'Nybyggerne', vil tiden vise, men parret har nydt tiden, hvor de byggede deres svar på et drømmehjem.

LÆS OGSÅ: Sivas afslører: Nu skifter han kurs

– Vi har virkelig udfordret os selv på byggefronten og gjort mange af de ting, vi gerne ville lære. Vi er blevet så utroligt glade for det hjem, vi har skabt, og det er bare blevet et sted, vi har lyst til at bo, fortæller parret.

'Nybyggerne' kan ses torsdage kl. 20.00 på TV 2 og på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Sandra Sommers vilde vægttab: Kæmpe milepæl nået