Vidste du det? 'Paradise'-vært med i 'X Factor'

Som ganske ung trådte hun ind foran dommerpanelet og imponerede Thomas Blachman.

I tre sæsoner har Olivia Salo nu været vært på 'Paradise Hotel', og hun er efterhånden et erfarent ansigt på tv-skærmen. De fleste danskere stiftede bekendtskab med Olivia i 'Love Island' tilbage i 2018, hvor hun fik en tredjeplads sammen med sin tidligere kæreste Joakim Meskali.

LÆS OGSÅ: Her er Mikkel Hansens private kærlighed

Men i virkeligheden var det et helt andet reality-program, der dannede rammen om Olivias skærmdebut. Tilbage i 2013 stillede den dengang blot 15-årige Olivia nemlig op i 'X Factor'.

Dengang var Thomas Blachman, Ida Coor og Anne Linnet dommere i programmet, hvor der var publikum til audition-programmerne.

Olivia trådte ind på scenen med sin guitar, som hun fortalte en rørende historie om, at hun havde fået af sin far, der var udsendt soldat og ikke nåede hjem til hendes fødselsdag.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanies svære beslutning: Hårdt at sige farvel

Guitarspillet bragte hende tættere på faren, og det hjalp hende også til at bearbejde forældrenes efterfølgende skilsmisse. Det imponerede dog ikke helt dommerne, som bad hende gå hjem og øve sig.

LÆS OGSÅ: Nu bliver Dennis Knudsens konfiskerede Audi solgt på auktion

Til gengæld imponerede Olivia både Blachman og Ida Corr, som sendte hende videre til trods for en halsbetændelse, der satte en stopper for hendes audition. Hun var lige ved at få en chance for en ny audition, men i stedet sendte dommerpanelet, med Blachman i front, hende videre i programmet.

Man kan stadig se Olivias audition på DRs hjemmeside HER.