Tog røven på alle: Sætter ord på forholdet

Nu sætter Josephine ord på relationen til Melvin.

Forud for, at det blev annonceret, at Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza står ved værtsroret ved dette års 'EchoPrisen', blev der i den grad gisnet om, hvorvidt de to havde fundet sammen.

Gisningerne kom dog ikke helt ud af det blå - både Melvin og Josephine delte nemlig flittet billeder af hinanden på deres Instagram-profiler, og ofte af karakter, der kunne opfattes som romantisk.

LÆS OGSÅ: Åh nej! "Fjolle"-Keld i vildt uheld inden 'EchoPrisen'

Forud for 'EchoPrisen', der optages torsdag i Østerbrohuset i København, kryber den kvindelige del af værtsduoen da også til korset og fortæller, at det var planen fra start.

- Det var en del af det hele, som lige skulle få folk til at tænke: "Hvad fanden foregår der mellem dem?" fortæller Josephine til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Freja Kirk efter skilsmissen: Sådan er forholdet til Sus Wilkins

Men hvad er det så, der foregår mellem værtsparret?

- Der foregår det, at vi er rigtig gode venner og rigtig gode kollegaer - men alt har ligesom været op til showet, for at give folk noget spændende, fortæller skuespilleren.

Glad for Melvin

På trods af, at Melvin og Josephine altså ikke kendte hinanden forud for den fælles værtstjans, tyder noget på, at de to er kommet godt ind på livet af hinanden.

- Jeg er så glad for, jeg har en som ham. Han gør bare alt godt og trygt, fortæller Josephine, der indrømmer:

- Det er et virkelig godt samarbejde. I starten var jeg lidt nervøs over, at han var så erfaren, og jeg var så uerfaren i det her.

LÆS OGSÅ: Grünewald fortryder inderligt: Det var simpelthen for farligt

Selv var den unge skuespiller nemlig bange for at falde igennem ved siden af den erfarne tv-kendis - men i stedet er hun altså landet i en tryg favn.

- Han er bare den bedste makker nogensinde.