Store konsekvenser i 'Bachelorette': Det blev ikke omfavnet

I torsdagens afsnit af 'Bachelorette' måtte Lukas forlade Sri Lanka.

Lukas Bach blev sidst ankomne deltagere i 'Bachelorette', og derfor havde han travlt med at vinde kvindernes interesse, det viste sig dog, at han havde lidt for travlt.

LÆS OGSÅ: Væk med woke: Det gamle 'Paradise Hotel' vender tilbage

I torsdagens afsnit af 'Bachelorette' prøvede Lukas på sin helt egen måde at overtale Lissa til et kys. Det gjorde han ved at skrive spørgsmål på små lapper papir, som Lissa skulle besvare under mingling. Det sidste spørgsmål var, om han måtte få et kys, men det afviste Lissa. Og ifølge Lissa blev den afvisning ikke modtaget som håbet.

- Jeg bryder mig ikke om, når en fyr ikke omfavner mit “Nej tak” til et kys. Det gælder i programmet såvel som hjemme i Danmark, når man er i byen. Jeg har oplevet alt for mange gange, at en fyr har lagt an på mig, og jeg pænt har afvist eller sagt, jeg har en kæreste, at så er de simpelthen bare blevet så fornærmet, at de enten har fortalt mig, at jeg “ikke skal tro, jeg er så fucking speciel” eller presset på og sagt “ej kom nuuu, du kan vel godt give et lille kys”, skriver Lissa i et længere opslag på Instagram og tilføjer:

- Jeg har det derfor bare sådan, at hvis jeg afviser en fyr i sådan en setting her, så har jeg brug for, at der helt klart bliver gjort udtryk for, “det forstår jeg godt, og det er SÅ fair”. Og det synes jeg desværre ikke helt Lukas formår at gøre overfor mig, og det tænder mig ikke særlig meget. Jeg mister lysten til at date en person, hvis jeg skal sidde og opretholde en facade, for at den gode stemning ikke bliver ødelagt.

LÆS OGSÅ: Dolken og Knaldperlen er tilbage: Her går det helt galt

Lissa forstår dog godt, at Lukas havde behov for at løbe hurtigere end de andre mænd, men hans forsøg mislykkedes, og han fik ikke Lissas rose.

- Jeg måtte simpelthen bare fortælle ham, at vi nok ikke taler samme dating-sprog. For et kys mellem mig og en mand skal opstå naturligt, ikke spørges om på et stykke papir. Og hvis jeg siger nej, vil jeg gerne have, at mit nej bliver omfavnet, skriver Lissa.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Peter slår fast: Fortryder stadig ikke

Lukas sagde selv nej til Sofies rose, og hans move i programmet fik derfor store konsekvenser.