Sylvester Stallone
Sylvester Stallone

Stallone droppede kæresten i brev: Snydt af model

Sylvester Stallone gjorde det forbi i et brev efter seks års parforhold.

Sylvester Stallone, 77, den legendariske actionhelt og Oscar-nominerede skuespiller, er en mand, hvis liv er lige så episk som de roller, han har spillet. Fra en hård opvækst i New York til ikoniske karakterer som 'Rocky' og 'Rambo', har Stallone bevist, at han er en inkarnation af den amerikanske drøm.

LÆS OGSÅ: Fanget på kamera: Geggo og Cengiz i vildt skænderi

Artiklen fortsætter under videoen med Jens fra 'Landmand søger kærlighed'...

Sylvesters kærlighedsliv har også budt på sine kampe. Efter hans to første ægteskaber forliste, mødte han Jennifer Flavin, 55, i 1988. Der stod gnister om ørerne på parret, og de blev snart kærester. Efter seks års parforhold sendte Sylvester et brev med FedEx til Jennifer, hvori han afsluttede romancen.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

– Han sendte mig et seks sider langt brev, håndskrevet. Det var ret sjusket. Jeg græd meget. Jeg ringede til alle mine venner. Og jeg gjorde rent i min lejlighed fem gange. Jeg havde så mange billeder og ting, jeg skulle smide ud. Jeg var skuffet. Du kan ikke bare sende nogen et brev efter seks års parforhold. Jeg vil jo ikke tigge ham om at komme tilbage, jeg vil bare snakke med ham, sagde Jennifer til People i 1994.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Lea snydt af sælger

Det viste sig, at Sylvester havde haft en affære med supermodellen Janice Dickinson, som var blevet gravid med en lille pige. Sylvester slog derfor op med Jennifer og forlovede sig med Jannice.

– Det ramte mig som en lastbil. Jeg havde ingen ide om, at det ville ske. Vi snakkede om, at vi skulle have børn, og om hvornår jeg skulle blive gravid. Vi var allerede i gang med at vælge navne og skrive ned, hvilke han kunne lide, og hvilke jeg kunne lide, fortalte Jennifer.

LÆS OGSÅ: Fik kolde fødder: Landmand Gustav blev castet flere år tidligere

Forlovelsen varede dog kun seks måneder, for da Jannice havde født parrets lille pige i 1994, ville Sylvester have en DNA test for at vide, om barnet i virkeligheden var hans. Det viste sig, at han ikke var faren, og så snart testresultatet kom, brød han forlovelsen, og gik tilbage til Jennifer. Parret blev genforenet i 1995 og gift i 1997.

Ægteskabet løb dog ind i problemer sidste år, da Jennifer søgte om skilsmisse, og Sylvester fik dækket en tatovering af hendes ansigt med et portræt af familiens hund, Butkus. En måned senere trak Jennifer skilsmissebegæringen tilbage, og Sylvester krøb senere til korset.

LÆS OGSÅ: Uhh, nu er han også på TikTok

– Lad os bare sige, det var en svær tid. Der var en genopdagelse af, hvad der er vigtigst; min kærlighed for min familie. Det er vigtigere end mit arbejde, og det var en svær lektie at lære, sagde han til Sunday Times.

LÆS OGSÅ: Reagerer på kæmpe succes: Selvfølgelig var vi i tvivl