Sexhungrende Sigmund: Jeg er ikke stolt af det, men...

Den bramfri realitystjerne er begyndt at tage medicin for at beskytte sig selv mod hiv-smitte.

I DR-podcasten 'Fantasier' har vært Elisa Lykke for vane at spørge sine gæster, hvor længe det er siden, de har haft sex.

For Sigmund Trondheim, der gæster det seneste afsnit sammen med realitykollegaen og vennen Sy Lee, er det dog i optagelsens stund et godt stykke tid siden, der er blevet krøllet lagener, så at sige.

LÆS OGSÅ: To uger efter fødslen: 'Robinson'-Mariam festede til reality-julefrokost

Og det er der en ganske særlig grund til. Sigmund skal nemlig starte på den såkaldte PrEP-pille. En pille, der - hvis den tages korrekt - nedsætter risikoen for hiv-smitte med op til 99 procent.

- Så er reglen så, at man ikke må have ubeskyttet sex en måned op til, at man begynder, forklarer Sigmund og fortsætter:

- Jeg har ikke haft ubeskyttet sex den sidste måned, og det har været hårdt, for jeg elsker sex.

Ifølge Aidsfondet er man i Danmark kun berrettiget til PrEP-pillet, hvis man er i høj risiko for at få hiv, fordi man har skiftende partnere og ikke nødvendigvis har for vane at bruge kondom med disse - og den kategori falder Sigmund altså ind under.

LÆS OGSÅ: David afslører: Det er der sket med pengene

- Det er jeg jo ikke stolt af, men det er jo et faktum, at det føles bedre uden kondom, fortæller den bramfri realitystjerne og indskyder, at opstartsfasen uden lagengymnastik bestemt ikke huer ham.

Tidligere har han da også måtte kapitulere, efter at have startet behandlingen.

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe afslører: Single igen

- Jeg fuckede det op engang, fordi så kom jeg til at have ubeskyttet sex med en meget smuk, libanesisk mand, fortæller Sigmund og forklarer, hvordan han efterfølgende måtte ringe ind til Hvidovre Hospital og krybe til korset.