SE BILLEDERNE: Lisbet Dahl er klar i Tivolirevyen

Nu står Lisbet Dahl atter på scenen.

Den 137 år gamle Irmapige er blevet en træt og sur gammel kælling i Lisbet Dahls skikkelse i Tivolirevyen.

LÆS OGSÅ: Mette indrømmer: Jeg havde først valgt en anden

– Hun er sur over, at folk går i Lidl og Netto i stedet for Irma, så de bliver nødt til at lukke, fortæller Lisbet Dahl, 77, som godt nok er iført en Irmakreation fra designeren Soeren le Schmidt, men kjolen er slidt, og håret er uglet.

Det står skidt til for Irmapigen. Til gengæld går det rigtig godt for Lisbets første revy i Tivoli, hvor hun er både instruktør og spiller.

LÆS OGSÅ: Lotte om Amalie og Mikkel: Det er svært

På piano har hun sin sædvanlige wingman, James Price, mens Carsten Svendsen, 43, optræder i en oppustelig gris, 38-årige Linda P. er en forrygende bollecoach, Nicolai Jørgensen er Sune, som elsker at croone, og Andreas Bo skal ud i en svær disciplin, nemlig at parodiere Danmarks statsminister, Mette Frederiksen.

Artiklen fortsætter under billedserien...

Andreas Bo, Lisbet Dahl, Nicolai Jørgensen, Linda P. og Carsten Svendsen er klar til at motionere publikums lattermuskler i
Tivoli frem til august.
Andreas Bo, Lisbet Dahl, Nicolai Jørgensen, Linda P. og Carsten Svendsen er klar til at motionere publikums lattermuskler i Tivoli frem til august.
Mette Frederiksens næse var
kommet samme
dag, så Andreas
havde ikke nået at
få den formet helt
til sit eget ansigt
endnu.
Mette Frederiksens næse var kommet samme dag, så Andreas havde ikke nået at få den formet helt til sit eget ansigt endnu.
– Jeg startede i 17 cm høje hæle, men det kan jeg
simpelthen ikke presse min str. 44 ned i og holde ud
at have på, så nu er jeg endt i en pump med
lidt, men sikker hæl, fortæller Andreas Bo som Mette Frederiksen
– Jeg startede i 17 cm høje hæle, men det kan jeg simpelthen ikke presse min str. 44 ned i og holde ud at have på, så nu er jeg endt i en pump med lidt, men sikker hæl, fortæller Andreas Bo som Mette Frederiksen
James Price,
63, er klar til at
slå tonen an i
årets Tivolirevy
James Price, 63, er klar til at slå tonen an i årets Tivolirevy
– Sune er sådan en
brugtvognsforhandler,
kvaksalver-agtig type,
der tror, at han kan løse
folks problemer med sin
varme, sexede stemme
og sine bevægelser fra
pelvis (bækkenet,
red.). Han er mig
selv op ad dage,
siger Nicolai
Jørgensen
grinende.
– Sune er sådan en brugtvognsforhandler, kvaksalver-agtig type, der tror, at han kan løse folks problemer med sin varme, sexede stemme og sine bevægelser fra pelvis (bækkenet, red.). Han er mig selv op ad dage, siger Nicolai Jørgensen grinende.
”Sune, der elsker at croone” i skikkelse
af 33-årige Nicolai Jørgensen lover nogle
frække moves.
”Sune, der elsker at croone” i skikkelse af 33-årige Nicolai Jørgensen lover nogle frække moves.

– Det er svært. For at parodiere en kvinde, så skal jeg have højhælede sko og kunstige bryster på. Normalt er jeg jo så dygtig, at jeg kan lave en god parodi uden at skulle klæde mig ud. Men det er jo vigtigt, at jeg ligner Mette Frederiksen, og da der ikke var nogen af tøserne, som rakte hånden op, da Mette Frederiksen kom på banen, så sagde jeg: ”Den tager jeg”. Så nu forsøger jeg at snakke lidt lysere og en lille smule aalborgensisk, afslører Andreas Bo, 56.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro viser ny kæreste frem

Revyen har allerede solgt 40.000 billetter, og Lisbet ser frem til premieren og er glad for blandingen af skuespillere og komikere på scenen.

– Kemien på holdet er god. Det er nogle søde mennesker, og ingen af dem er gennemsigtige. De fylder meget alle sammen, men der er respekt, og det går så fint. Jeg tager mig af mine spillere og giver dem fødselsdagsgaver, fortæller revyens grand old dame, som kun har haft en udfordring ved skiftet fra Cirkusrevyen til Tivolirevyen.

LÆS OGSÅ: UHH: Første kys i ‘Bachelorette’

– Det var, at jeg ikke måtte fortælle nogen om det. James og jeg skulle tie stille, og det var der nogen, som syntes, var lidt ærgerligt. Men jeg syntes ikke, at jeg kunne være andet bekendt. Men så snart jeg fik lov, fortalte jeg det jo øjeblikkeligt til alle. Og nu er vi klar til premieren.

Tivolirevyen har premiere 1. juni og spiller frem til 5. august.