Reagerer på Jens Werners exit i 'Vild med dans'

Når 'Vild med dans' løber over skærmen til september, bliver det uden den velkendte dommer Jens Werner, hvilket 'Vild med dans'-danseren Thomas Evers Poulsen nu sætter ord på.

Thomas Evers Poulsen og Sæþór Kristínsson var tirsdag aften taget i biografen for at se 'Gran Turismo', og her faldt snakken på 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Fantastisk sommer: Manu Sareen forlovet

TV 2 har endnu ikke offentliggjort, hvem nydanserne eller de professionelle dansere er, dog er enkelte navne alligevel sluppet ud.

Men én ting er sikkert, Jens Werner er færdig som fast dommer i 'Vild med dans' og vil i årets sæson kun medvirke som gæstedommer i jubilæumsafsnittet fredag 27. oktober, der er den sjette af de ti episoder, ligesom han vil være til stede ved den store finale, som skal sendes fra Forum i Horsens fredag den 24. november.

- Det bliver underligt at se programmet uden ham, fordi han altid har været så stor en del af det. Og den viden, han har givet programmet, vil man komme til at savne. Han er ikke bare en personlighed i 'Vild med dans', men i hele danseverdenen. Jeg så ham første gang til mit første mesterskab i 1987 i KB Hallen, hvor han blev dansk mester, så jeg har fulgt ham hele vejen, så det bliver underligt at se det uden ham, fortæller Thomas.

Thomas tror dog, intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

- Det er jo altid spændende, når der sker noget nyt. Det bliver spændende at se, hvad de finder på, slutter han.

LÆS OGSÅ: Ny fyr i 'Grænseløst forelsket': Faldt for ladyboy på ferie med konen

Om Thomas Evers Poulsen igen er blandt årets 'Vild med dans'-dansere, må tiden vise.

Første 'Vild med dans' afsnit 2023 vises fredag den 22. september på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer reagerer på 'Vild med dans'-debut