Rapduo hylder afdøde Amalie Vilslev i ny sang: Det betyder meget

Nu sætter rapperen Artigeardit ord på, hvad det har betydet for ham at lave sangen.

Afdøde Amalie Vilslev satte med ordene "Alt, vi har, er nu" fokus på, at det er vigtigt at leve i nuet, og det betyder meget for Artigeardit, der har det borgerlige navn Ardit Aliti, at han har fået lov til at udbrede budskabet.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år som single: Sofie Torp er nyforelsket

De to rapkometer Artigeardit og Lamin står nemlig bag sangen 'Alt vi har er nu', som TV 2 udkom med den 14. oktober, og sangen er et bærende element i TV 2 Plays nye kampagne, der går under samme navn.

- Det betyder rigtig meget for mig. Vi er rigtig glade for, at vi (Ardit og Lamin red.) har fået mulighed for at gøre sådan noget, siger han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mille Lehfeldts frynsegode: Tættere på mor

De to rappere har skrevet sangen på baggrund af indhold fra TV 2, og det rørende citat "Alt vi har er nu" er et budskab, som afdøde Amalie Vilslev satte fokus på i TV 2 ECHO-programmet 'Amalie skal dø'.

Her kom danskerne helt tæt på Amalie Vilslev sidste tid, der gik bort den 16. august 2022.

Grundet en sjælden, kronisk sygdom fik Amalie Vilslev i 2020 nye lunger, men to år efter fik hun en kronisk afstødning, der gjorde hende terminalt syg.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie efter konkurser: Coacher virksomhedsledelse

Et fantastisk formål

Ifølge 27-årige Ardit Aliti blev sangen til i et samarbejde mellem TV 2 og de to rappere. De blev i fællesskab enige om hovedemnet, men selve teksten er skrevet af Lamin og Ardigeardit selv.

LÆS OGSÅ: Jørgen Skouboe gik sine egne veje: Fik aldrig en uddannelse

- TV 2 gav os meget frie rammer til at gøre det, som vi ville, og dét, som vi ville, passede også rigtig godt med TV 2s rammer, og så er det bare for et fantastisk formål. Så det er vi rigtig glade for at være en del af, siger han til HER&NU.

Du kan høre sangen herunder: